reklama
K
Kinga85
Gość
Lori pamietasz jak Ci pisałam że możesz mieć bliźniaki w brzusiu? a jednak miałam rację
GRATULACJE
GRATULACJE
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam meeeeeeega nie wyspana, bo poszliśmy z męzem spać przed 1 a ja nie przyzwyczajona tak długo siedziec ale nerka nie bolała wiec jest OK
grzanka i jak test ????????????????????????????? są II krechy ?????????????? pewnie tak daj szybciutko znać
Lori mamuśka 3w1, tak sobie myslę ze chcieliście córe to moze bedziecie mieli aż 2 super by było a własnie ja komuś te bliźniaki wrózyłam nie Tobie ????????
Ja dziś wcześnie na nogach bo ide zaraz na miasto z przyjaciółką, robiny nalot na lumpy no i chce kupić szydełko dziś a właśnie śniło mi sie ze szydełka u mnie kosztowały 120zł hehe!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze kupię coś maluszkowi i sobie
Ja dziś konczę 17 tydzien ale fajnie to leci
MIłego dnia skarbki życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grzanka i jak test ????????????????????????????? są II krechy ?????????????? pewnie tak daj szybciutko znać
Lori mamuśka 3w1, tak sobie myslę ze chcieliście córe to moze bedziecie mieli aż 2 super by było a własnie ja komuś te bliźniaki wrózyłam nie Tobie ????????
Ja dziś wcześnie na nogach bo ide zaraz na miasto z przyjaciółką, robiny nalot na lumpy no i chce kupić szydełko dziś a właśnie śniło mi sie ze szydełka u mnie kosztowały 120zł hehe!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze kupię coś maluszkowi i sobie
Ja dziś konczę 17 tydzien ale fajnie to leci
MIłego dnia skarbki życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podziel się: