reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Właśnie tak jak pisze Betka.Poza tym w tych czasach każdy liczy się z kasą.Wiadomo że im taniej tym lepiej żeby tylko na dobrego specjalistę trafić to by było git. Niestety tak jak mówi mój lekarz w małych miejscowościaach to nie jest oczywiste.On mi polecał Warszawę.Zrezygnowałam bo on stwierdził ze to zbyteczne dlatego że na dobrym normalnym usg można wszystko zobaczyć.

reklama
Lorelain ale czadowo :):):):):):) :-D cudne zdjęcie

powiedz mężowi, żeby Ci kupił taką koszulkę twins.jpg

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ja tylko na chwile bo mam cos slaby net :/ nie wiem czemu :/ a gg wogole mi sie nie odpala :)

lorelein
sliczne zdjecia z USG tez takie chce !!!!!!!:)

Lori ja sobie piwko dziś strzelam i zdrowie za te Twoje 2 pociechy piję :-)
Dziś mamy z mężulkiem wieczór masażu :-) będziemy się cały wieczór masować :-)

reklama
Lori wow:-) jeszcze nie widzialam podwojnej ciazy na usg.....superowo....dociera powoli???

A co sie dzieje z Zzagubiona????????????
Karolekk tez sie dawno nie pokazywala
Rozia tylko sie nie zamasujcie na amen :-D

Do góry