reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
scoti no mnie jak nic 14 dni nawet później wypada, bo 6.03 obstawiałam przy cyklu 32-dniowym,a tu się szykuję troszkę dłuższy...

grzanka masz testa w domu?? jeśli tak, to testuj dzisiaj :-)

Mój M wrócił z kąpieli i taaaaaak pachnie,że chyba się muszę z Wami pożegnać dziś :-):-):-) Ale wrócę jutro, obiecuję :-)

scoti no mnie jak nic 14 dni nawet później wypada, bo 6.03 obstawiałam przy cyklu 32-dniowym,a tu się szykuję troszkę dłuższy...

grzanka masz testa w domu?? jeśli tak, to testuj dzisiaj :-)

Mój M wrócił z kąpieli i taaaaaak pachnie,że chyba się muszę z Wami pożegnać dziś :-):-):-) Ale wrócę jutro, obiecuję :-)
Nie lepiej do rana poczekac?:) sie denerwuje testa mam w domu;p

Rozia he he he to mykaj szaleć :-D
lori podwójne szczęście do kochania, a co tam za jednym razem będziesz miała dwójkę :tak:
grzanka ja testowałam dzien przed @ i wyszły dwie kreseczki piękne ale lepiej poczekac do rana bo jest więcej hormonu w siuśkach

grzanka a ile masz tych testow? jak conajmniej dwa to sikaj dzisiaj i jutro bo my juz takie ciekawskie i niedobre ze zawsze tak namawiamy,:-) mnie tez dziewczynki podkusily i zrobilam dzien wczesniej niz planowalam....:-p

Grzanka jeśli ta dzidzia jest z poprzedniego cyklu a chyba tak jest? to test wyjdzie o każdej porze dnia i nocy :):tak:

reklama
Do góry