reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori dzięki za zdjęcia :) nacieszyłam oczka :tak: ja to bym chciał chociaż połowę tego co Ty masz :-D
mam nadzieje że mężuś to jakoś przeżyje :-D:-D bo chyba na trzeźwo tego nie przetrawi :tak::tak:
PS moje gg też nie działa :wściekła/y:czyli mają awarię

reklama
Dziewczynki tak mi się dobrze po tym piwku zrobiło,że teraz mam takie przekonanie,że w tym cyklu na 100% się uda :-):-):-)

Ilonko poszłam za Twoją radą i od dziś biorę 2x1 tej lutki :-)

LORI KOCHANA GRATKI WIELKIE I TRZYMAM KCIUKASY.
GRZANKA Za Ciebie również trzymam od razu pisz co i jak :-D

Ciekawe jak tam bobo coś się nie odzywa.

Rozia tak mi sie wydaje ze bedzie dobrze brać taką dawką:) i bedziesz miec na dłużej choć mam nadzieje ze w tym cyklu sie uda :)
zagubiona sobie w zaciszu tworzy swoje dzieło życia :) nic wiecej nie powiem :p
Lori no to teraz wszystko podwójnie bedziecie kupowac, ale bedziesz miec furę ( wózek ) hehe :) teraz bedzie szał :)

moje gg tez nie działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Rozia podoba mi sie takie nastawienie!!!! kiedy planujesz testowac mam nadzieje ze nie bedziesz trzymac nas w napieciu do 06.02

No to czekamy na te dzielo zagubionej:tak:

Do góry