reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

SCOTI- widzisz jeszcze można mieć krótsze cykle od ciebie:-)mam nadzieje że mi się to niedługo wszystko ureguluje,to miałaś cały dzień z dziewczynkami dobrze że w miare spokojny:happy: LOSICZKA-mam nadzieje że niebawem wszystko wróci do normy i będę mogła liczyć na to że zajde w ciąże już niedługo:eek: Tak wogóle to dzień dobry męczy mnie przy @ okropny ból brzucha:crazy:

reklama
cześć dziewczyny :-)

ja znów wcześnie wstałam - ale muszę się przyzwyczaić, że jestem na L4 i zacząć dłużej spać :-) dziękuję za opinie o brzuszku -no jeszcze malusi, ale mam nadzieje, że wyskoczy :-)

wiola ja pamiętam, że jako nastolatka miałam takie krótkie cykle 21-23 i wiem, że było to dla mnie normalne - czasem @ miałam 2x w miesiącu, potem tabsy i cykle 28-30 :-)

lorelain trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lori- ja trzymam kciuki i oszaleję z tego zaciskania, bo dopiero przeczytam w poniedziałek ;( Ale jestem pewna że wszystko będzie dobrze i wrócisz spokojna, szczęśliwa...
Która to Twoja wizyta Słoneczko, bo mi się wydawało że już trzecia ;)

bietka- oj wyskoczy wyskoczy i jeszcze nie raz z utęsknieniem pomyślisz o porodzie w trosce o Twój obolały kręgosłup ;)))

Hej Kobitki, dziś znów szaro, zimno i leje. humor mam podobny, bo temp oczywiście w dół. Ale patrzyłam na wykresy dziewczyn, którym na końcu jednak (+) się pokazał, więc może jeszcze nic straconego ...
Na szczęście dziś jedziemy do Krakowa, do domku, do rodzinki i przyjaciół to naładuję akumulatorki :)))))
Co do namierzania owu, to chyba mierzenie temp i testy owu są najlepsze.
ja chyba jak w tym miesiącu @ przylezie, to będę mierzyć tylko do owu, a potem nie tykam tego termometra, bo osiwieję z nerwów! Zanim ten cholerny termometr zapika i mam spojrzeć na wyświetlać, denerwuję się jak przed egzaminem i żadnym sposobem nie jestem w stanie tego zmienić :(
Miłego dnia dziewczyny!

Cześć kobitki :-)

Lori trzymam &&&&&& a na która masz wizytę??

Bietka ja jestem na L4 od listopada i tak naprawde ani razu się nie wyspałam, rano zamieszanie bo M do pracy i zawozi Igorka do przedszkola także pospac nie dadzą.

Niestety ja musze dzisiaj z Igorkiem iśc do lekarza miał strasznie wysoką gorączkę w nocy niech lepiej go obejrzy przed weekendem.

Wczoraj troche poszalałam jak to mój M powiedział wpadłam w szał czyli sprzatanie, tak się głupia nawyginałam ,że kręgosłup do dziś mnie boli. Ale kurcze jak się uprę to nic nie jest wstanie mnie powstrzymac a pozniej żałuję:-( i nadrobiłam zaległości z prasowaniem jestem na bierząco i tu jestem z siebie dumna :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no domiska u mnie tak samo, szaro, buro, nic tylko zamknąć się w domu i spać - nawet pies nie chce wyjść na spacer. Deszcz pada, brrrrrrrrrrrr .....
karolina myślę, że wystrzeli i tak jak mówisz mój kręgosłup to odczuje :-)

anaber, no ja też się budzę jak M wychodzi do pracy. Kurcze może zdrzemnę się popołudniu :-)

anaber, no ja też się budzę jak M wychodzi do pracy. Kurcze może zdrzemnę się popołudniu :-)

bietka no popołudniu to drzemka wskazana i nawet przed południem. Ja jak wstanę tak koło 8 to łapie mnie tak koło 11 a poźniej około 16. no ale od wczoraj to nawet po południu nie ma mowy bo synek nie da pospać i ciągle slysze: a mamusiu nie lubię tej bajki, a mamusiu podaj mi to, a mamsiu pić mi sie chce i tak co 5min. więc nie ma szans ;-)

reklama
no tak anaber - ja nie mam pociechy, ale jak M wraca z pracy po 16 to on taka gaduła jest że nawet jakbym spała to mnie obudzi żeby mi opowiedzieć jak mu dzień minął, hehehehe :-)
ale zamierzam już duuuuuuuuuuuuż o spać - od poniedziałku :-)

Do góry