reklama
D
Dzoana.a
Gość
Tak , to jest taki podbarwiony śluz jak w poprzednim cyklu, pewnie za 4 - 5 dni dostanę @Dzoana i co plamisz ???????????????
KatyB
Fanka BB :)
Hej dziewczynki w koncu moge tu chwile posiedziec po calym dniu
I tak Rozia biedna ja wiem co to migreny wiec bardzo ci wspolczuje
Karolcia a tobie to chyba dupsko trza przetrzepac, co???? Jaka zapomniana???? Ciebie wariatko nie da sie zapomniec.....ale rzeczywistosc forum jest niestety taka ze jak sie czlowiek nie pokarze to cie zapominaja.........smutne ale prawdziwe
Malami to odpocznij sobie kochana i ciesz sie tym wyjazdem....moze malemu przejdzie chociaz troszke ......baw sie dobrze;-)
Roza dobrze ze juz sie skonczyl ten zakrecony cykl...oby juz teraz bylo dobrze :-)
Lori &&&&&&&&&&&&& za wizyte
Bobo byloby lepiej gdybys mogla miec z nami kontakt 24 na dobe co???
Bietka brzunio malutki ale ja tez taki mialam wiec wiem ze to ma sie ni jak do wielkosci bobasa
Agnes ty nasza Spiaca Krolewno....wracaj szybko
Rozia jak to mozliwe ze ci w miare smakuje ta lutka???? Przeciez jest okropna
A ja wlasnie opucowalam miske truskawek, bo mi smaka norobilyscie i jestem juz 2 dzien na diecie ....zobaczymy jak mi dalej pojdzie
U nas dzisiaj bylo 15 st na plusie i piekne sloneczko :-)
I tak Rozia biedna ja wiem co to migreny wiec bardzo ci wspolczuje
Karolcia a tobie to chyba dupsko trza przetrzepac, co???? Jaka zapomniana???? Ciebie wariatko nie da sie zapomniec.....ale rzeczywistosc forum jest niestety taka ze jak sie czlowiek nie pokarze to cie zapominaja.........smutne ale prawdziwe
Malami to odpocznij sobie kochana i ciesz sie tym wyjazdem....moze malemu przejdzie chociaz troszke ......baw sie dobrze;-)
Roza dobrze ze juz sie skonczyl ten zakrecony cykl...oby juz teraz bylo dobrze :-)
Lori &&&&&&&&&&&&& za wizyte
Bobo byloby lepiej gdybys mogla miec z nami kontakt 24 na dobe co???
Bietka brzunio malutki ale ja tez taki mialam wiec wiem ze to ma sie ni jak do wielkosci bobasa
Agnes ty nasza Spiaca Krolewno....wracaj szybko
Rozia jak to mozliwe ze ci w miare smakuje ta lutka???? Przeciez jest okropna
A ja wlasnie opucowalam miske truskawek, bo mi smaka norobilyscie i jestem juz 2 dzien na diecie ....zobaczymy jak mi dalej pojdzie
U nas dzisiaj bylo 15 st na plusie i piekne sloneczko :-)
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Dzoana :-(
Katy szczęściara !!!!!!!!!!!! tez bym chciała taką pogode juz !!!!!!!! ehhhhhh , u nas padało cały dzien !!!!!!
To ja teraz idę wziąść szybki prysznic !!!!!!!!!
Mój Jas mnie dziś rozczulił kiedyś sie pytaliśmy z mężem czy bedzie dobrym braciszkiem i czy bedzie pomagać mamusi, dawać mleczko, kąpać, bujać , dawać pić dzidziusiowy i sobie to dziś przypomniał bo sie pyta mnie tak
"mamusiu masz dzidziusia"
mówię ze tak
a on
" dam mlecko,pić,buju,buju ,socek " a mnie normalnie sie łzy polały , tak słodko to mówił
albo teraz jak sie kąpałam to oczywiście musiał wejśc do łazienki i pyta sie czy myje dzidziusia hehe !!!!!! super jak dziecko tak z dnia na dzień mówi takie zdania, coraz wiecej słów i zadaje pytanie
Katy szczęściara !!!!!!!!!!!! tez bym chciała taką pogode juz !!!!!!!! ehhhhhh , u nas padało cały dzien !!!!!!
To ja teraz idę wziąść szybki prysznic !!!!!!!!!
Mój Jas mnie dziś rozczulił kiedyś sie pytaliśmy z mężem czy bedzie dobrym braciszkiem i czy bedzie pomagać mamusi, dawać mleczko, kąpać, bujać , dawać pić dzidziusiowy i sobie to dziś przypomniał bo sie pyta mnie tak
"mamusiu masz dzidziusia"
mówię ze tak
a on
" dam mlecko,pić,buju,buju ,socek " a mnie normalnie sie łzy polały , tak słodko to mówił
albo teraz jak sie kąpałam to oczywiście musiał wejśc do łazienki i pyta sie czy myje dzidziusia hehe !!!!!! super jak dziecko tak z dnia na dzień mówi takie zdania, coraz wiecej słów i zadaje pytanie
Ostatnia edycja:
Jestem byłam wziąść szybki prysznic bo głowa mnie cholernie nadal boli a teraz Nastka się kąpie a ją wyjąć z wody to masakra co chwile jest mamusiu jeszcze pięć minut MARTA ty narazie ciąże przechodzisz bezobjawowo?
Wiolka na razie bez objawowo tylko cycki mnie strasznie bolą nie mogę się dotknąć normalnie i nadal kłuję mnie jajnik i do czasu do czasu pobolewa brzuch.
Katy zazdroszczę pogody
wiolka23
Fanka BB :)
MARTA ja tez nie jestem zwolenniczka wymiotów robiłam to az 2 razy w całym swoim zyciu i wiecej naprawde nie potrzebuje moze nie bedziesz wymiotowac wszystko zalezy od organizmu i nie zgodze sie z tym ze jesli sie nie wymiotuje to cos jest nie ok z dzieckiem bo kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=222&Itemid=79 Marta coś dla Ciebie bo dziś pytałaś
reklama
Podziel się: