reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

MARTA - jedyne co łaczy wszystkie kobiety to brzuszek ciazowy:-)a nie wymioty to podobno zależy od stężenia hormonów w organiźmie im jest ich wiecej to standardem podobno są wymioty także nic nie jest przesądzone zobaczysz jak to bedzie u ciebie mam nadzieje ze na luzie i dzidzia cię nie wymęczy,bo to będzie robić po porodzie:-DNie martw sie na zapas ja uciekam oglądać kuchenne rewolucje dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Marta ja wymiotowałam z synkiem do 7 miesiaca dzien w dzien , i było Ok, ciaza ogólnie bezproblemowa, z aniołkiem wymiotowałam tez strasznie i jednak umarło, teraz NIC i jest ok z maleństwem wiec nie ma to znaczenia czy jest dobrze czy xle jak sie wymiotuje, lepiej jak sie super znosi ciaze niz by sie miało strasznie meczyc i nie cieszyc sie tak naprawde z uroków ciazy :) bo to cholernie meczące!!!!!!!!!!!

miejmy nadzieję, że będzie dobrze :)
Ja uciekam bo strasznie chce mi się spac jutro wolne to posiedzę z Wami cały dzień :)

pewnie ze bedzie, obys ładnie zniosła te początki :)

ja zmykam bo wykonczona jestem straaaaaaaaaaaaszniem , nie do życia byłam dzis, zrobiłam pranie i od rana lezy nadal w pralce bo naweet tego mi sie nie chciało zrobić...... nie poznaje siebie :szok: ja taka uporządkowana itd :laugh2: ehhh raz na jakis czas mozna nic nie robic :tak:

dobranoc :-)

Wiola juz @ ten cykl mial tylko 21 dni? to jestes lepsza bo moj przedostatni mial 24 i myslalam ze to malo:szok:

No jeszcze godzinka i mala sie zbiera do domu ale dzisiaj naszczescie sie tak nie zaczepialy;-)

hey dziewczyny sory ze tak nie pisałam ale jakoś nie dałam rade...miałam troche problemów w rodzinie tak ze wybaczcie mi to.obiecuje juz byc na bierzaco z wami!!!.widze coraz wiecej zaciążonych tutaj...hmmm moze i mnie sie uda wkoncu!!!

hej wróciłam,
byłam jak zwykle w czwartek wyżyć się z rakietą:)) or razu się lepiej czuję:tak:
ale coś rzeczywiście się obijamy i jakoś mniej do nadrabiania.

ilona ale super twój Jaś :-)

dobrze, że jutro piątek bo już mi się nic nie chce...a po pracy umówiłam się do fryzjera i nie mogę się doczekać:tak::tak:

Dzień dobry Kochane!!!

Dzisiaj dzien mam mega do du... przynajmniej tak się zapowiada, bo mam wrażenie, że mnie ktoś ze snu wyrwał w środku nocy a ja tak chętnie bym sobie pospala. Ale energii dodaje mi dzisiejszy wyjazd do rodziców- jupi!!!!

Qrcze bietka brzunio superowy (bluzka zresztą także)- ja już też bym taki chciala. A co do tętna- to mi nigdy nie podaje ile ma Astronauta ;( Mówi tylko, że jest ok i żadnych liczb nie podaje ;)

Agnieszka- myślałam ostatnio o Tobie i oto jesteś. Pozbieraj się kochana i zaglądaj do nas jak najczęściej i jak najwięcej.

Marta- co do seksu to powiem tak- my nie zrezygnowaliśmy z seksu jak się dowiedzieliśmy o ciąży, ale pewnego dnia po właśnie zaczęłam krwawić (jednorazowo i nieweile, ale jednak) Wtedy spanikowałam. Dwa dnbi poźniej miałam wizytę u gina i zapytałam skąd to krwawienie, a ten od razu zapytał czy po seksiku. Okazało się, że wszystko tam jest rozpulchnione i wrażliwe na najmniejsze otarcia, itp. Dlatego mieliśmy sobie odpuścić. Celibat mieliśmy 5 tygodni.... :( A teraz nam powiedział, że nie ma ku temu przeciwskazań ;) Tylko bez szaleństw ;)

Ilonko- ja doskonale rozumiem Twoje obawy, ale pamiętaj, że Ci lekarze zazwyczaj wiedzą co robią, więc może czas powoli odstawiać. Ja jak pamiętasz najpierw na wlasną rękę brałam lutkę, bo zaczęły się jakieś plamienia. Po wizycie dostałam dupka od razu dwa razy dziennie po jednej tabletce. Tak było przez dwa tygodnie, a później kazał zmniejszyć do jednej dziennie. A teraz powiedział, że mogę już odstawiać całkowicie, więc stwierdzilam, że wybiorę do końca opakowania i odstawię. Też się martwię czy to nie za wcześnie, ale nic nie zrobię. ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam :-) pojawiam sie na chwilke i znikam , szuranko czeka.

Wiolka jezeli masz cykle 21d to cos jest nie tak. Ja bym poczekala az cykl bardziej sie wyreguluje dzidzia nie bedzie miala czasu sie zagniezdzic .

Karolciu uzywaj zycia tyle ile sie da fajnie masz z tymi odwiedzinami ja niestety nie mam dobrego kontaktu z mama, siostra wiec widzimy sie raz na ruski rok :-( no coz takie zycie.

A moj mezus jak wczoraj wrocil z pracy to w progu sie pyta czy czuje sie tak jak wygladam :-( zabawnis jeden. No a jak mam wygladac jak mnie mecza mdlosci :-( a jezeli chodzi o bara bara :-) to mi sie nie chce ;-)a mezus sie boi zawsze tak mial jak bylam w ciazy .Mowie mu ze jest czas zeby sobie dowoli poszalec ale on ma dystans. W ciazy z Szymonkiem po stosunku raz mnie tak brzuch rozbolal ze szok wiec sie chlopina boi. Ale nie ubolewam nad tym he he

milego dnia

Do góry