reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ojjjjjj Karolinka zamotana jestem i zamiast Marysia napisałam Justynka :crazy: przepraszam !!! ledwo na oczy widzę, miałam isc spac z Jasiem a okazało sie ze jak robiłam szarlotkę od usnął wiec nici były z mojego snu bo szarlotkę wyjęłam z piekarnika a on wstał :baffled:

Roszpunka kotek no ciekawe :) choć mnie sie zdaje ze ja urodzę jeszcze pod koniec lipca , a kto wie moze w urodziny heheh :) zobaczymy :) najwyżej bedziemy miec spóżniony prezent ale za to JAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANABER !!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! DOSZŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
KAROLKA - najlepszym rozwiazaniem bylby tutaj mąż ginekolog z kieszonkowym USG :rofl2:

ILONKA - witaj, dopiero zaskoczylam o co biega :-D z moja koncentracja tez jest nie najlepiej :-D

Ostatnia edycja:
witajcie

Karolinka - ja i Viola udzielamy się też na wątku Czerwcówek, ale stąd nie uciekłyśmy,

Losiczka - to prawda Zoyka urodziła taaaakąąą dużą Julcie przez cc, ale wiedziała, że córcia będzie duża, bo miała poważną cukrzycę w ciąży i lekarz uprzedził ją, że tylko cc wchodzi w grę, zresztą przy 5kg i 58cm - nie chciałabym inaczej...

Ilonko- a ja szukałam justynki ;))) hihihi.... ja tez mam już nieźle wymieszane w tyłku dzisiaj i chciałabym zakończyć na dzień dzisiejszy pracę ;)
Ano i wpadam na szarlotkę, ale z lodami i bitą śmietaną- dowiozę i lody i bitą śmietanę ;)))

Marysiu- mój doktor, ale niestety nie ginekolog ;))) Choć i tak chętnie by pewnie mnie badał codziennie ;)))

Katrinko- udzielać się tu i tu to co innego niż znikać stąd kiedy już przechodzi sie na inny etap ;)))

A propos dużych dzieci... Moja koleżanka drobra, chudzinka- 50 kg wagi i 160 (maks) cm wzrostu, mąż też podobnej budowy urodziła synka 60 cm długaśny i 5 kg wagi. Lekarz mówił, że dziecko będzie duże, ale pomylił sie o kilogram ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia chyba ciężarne tak juz mają hihih :) mam nadzieje ze szybciutko pochwalisz sie brzuszkiem !!!!!!!! :) :tak:

Karolinka jak coś to tylko lody , śmietana sie znajdzie :) zapraszam :)

Ilonka- lody waniliowe lub śmietankowe, ewentualnie z czekoladą i jadę. Już jestem w blokach startowych i zakladam buty. ;)

Uciekam Kochane- do juterka ;)

Karolinka najlepiej bakaliowe :) bo uwielbiam :) do jutra kochana :)

Uciekam poleżeć troszke :) Jas sie bawi wiec moze da poleniuchowac :)

Jestem w sanatorium jest okropnie zasieg neta tylko w jednym miejscu a tel na dworze lapie zasieg jest mi strasznie smutno bede pisac jak zlapie siec. Buziaki

reklama
Do góry