reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiolka w pierwszej ciazy tulilam ojj tulilam nawet dwa razy w trakcie obslugiwania klientow na kasie musialam przepraszac, prosic kogos obok zeby dokonczyl a ja musialam biec do toalety, potem juz mnie na kase nie dawali :-D nie pamietam kiedy mi przeszlo ale troche mnie pomeczylo i wcale za tym nie tesknie w odroznieniu do Lorelain:-)

reklama
SCOTLAND-to coś okropnego poprostu ja przy ciąży z mała nie miałam żadnych objawów bardzo dużo spałam nie spałam tylko wtedy kiedy musiałam sie uczyć a takto cały czas później jak byłam wyżej w ciąży t nie mogłam spać bo mała łobuzowała i tak mi zleciało:-)miejmy nadzieje że jakoś delikatnie przez to wszystko przejdziesz:happy:

hejka :)
Byłam na spacerze z psem. Jest paskudnie, tylko książka i pod kocyk.
ilona no to nasz dzidzie mają takie same tętna :)
anaber no ja teraz też mam duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuży biust... fajne te staniczki, tylko boję się kupować przez internet... ciężko mi teraz określić mój rozmiar, ostatnio kupiłam D. Ale co firma to inny rozmiar.
scotland moja wizyta następna jest 21.03 - pierwszy dzień wiosny :-)

bietka- moje cycuchy się nie zmieniły. Zawsze miałam groszki ;) Teraz są troszkę pełniejsze, ale rozmiaru nie zmieniły i są jakie były. Ponadto żadnych zmian na brodawkach nie zaobserwowałam. ;) więc ja chodze w obecnych stanikach i jedyne co to zapinam na luźniejsze haftki, a nie te ostatnie ;)
kiedy poczułaś ruchy maleństwa?

pogoda fatalna.... muszę zrobić listę rzczy potrzebnych do spakowania na wyjazd w góry ;) żebyśmy mogli zostać u moich rodziców dłużej... nic mi się nie chce.... naprawdę nic....

bietka tak, wiec nie martw sie, nie musi miec dziecko ciągle takiego samego, :) :tak:
Dzoana zagadka ten Twój cykl naprawde, poza tym jesli owu była póżniej to moze to plemienie to zwiastun zagniezdzenia a nie @ ????????????? :))))))))) trzymam kciuki bo tempka nie powinna skoczyć jak by szła @ a by spadła :)wiec ja jestem ciągle pełna nadzieji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kobietki no tak pedze po pracy z młodym do lekarza niech go obejrzy i w razie co da antybiotyk to zdążę jeszcze dzis wykupić,leki zapobiegawczo mu zapodałam ale normalnie jak zwykle cos i cos ,a do tego mama zadzwoniła o mowi : a gzie wy jedziecie przeciez u nas dzis tak ładnie słonko swieci heheheeh ale sie usmiałam

Domiśka uwierz duchem będę z Tobą hehehe :-):tak:

Ostatnia edycja:
anaber, zmotywowałaś mnie do kupienia sobie stanika:-) Mam aż jeden z którego cyce się nie wylewają i który mnie nie gniecie. Szukałam już chyba z miesiąc, ale nic nie ma dla mnie. Jak miska duża to obwód też, a jak obwód mały to nic się nie zmieści:baffled: Nie wiem dla kogo oni je robią. Przed ciążą nosiłam 65E,F. Zaryzykowałam na allegro i kupiłam dwa. W najgorszym wypadku stracę 30 zł.
wiola, coś mnie kłuło w dole brzucha, dlatego poszłam do lekarza.

Pielęgniarka powiedziała to samo co wy, że lepiej przyjść i się upewnić niż lekceważyć takie rzeczy. Wy to jednak jesteście mądre dziewczynki;-) :*

Lorelain, przecież wiesz dobrze że fasolka zdrowo rośnie:tak: Nie martw się już! Kiedy masz kolejną wizytę z usg????
Swoją drogą to ciekawe jak można się cieszyć z przytulania kibelka:-p:laugh2:

- wizyte mam jutro wiec trzymaj mocno kciuki!:tak:

dzoana - ja uwazam tak jak Ilonka...temperatura by spadała...jeszcze jest nadzieja!

MalaMi - dużo zdrówka dla synka :tak:

Karolina - gdzie jedziecie w góry ? ... długo was nie będzie?

Lori jutro wizyta ???????? kurcze ja to nie wiem ale Wam to szybko leca te tyg do wizyt a mnie sie wlecze to strasznie :((((((((( trzymam kochanie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& o której godzinie ??
Malami ze akurat teraz sie mały rozłożył, a mama Twoja pewnie nie chce abyście jechali dlatego tak mówi hehe :)( pomysliłaś wątki ????? bo kobietka jest na CPP :p hehe)

a gdzie jest SILENE !?????????????????????????????????????? odezwij sie kochana czy wszystko ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lori- my do Czech jedziemy. Mam nadzieję, że śnieg będzie, bo mój mąż zaczyna narzekać, że nie pojeździ itp, a on pod tym względem gorszy jak dziecko ;(
I jedziemy na kilka dni- wyjazd we wtorek raniusieńko i powrót w sobotę ;)

Ilonko- to chyba tak jest, bo mnie się dokładnie tak samo wydaje, że Wam czas ucieka i mija jak szalony, a mój suwaczek niemal w miejscu stoi ;) Ja muszę czekać jeszcze trzy tygodnie do kolejnej wizyty, ale najpierw wyjazd na urlop, a po powrocie zostanie półtora tygodnia więc nie tak najgorzej ;)

reklama
Ilonka - na 17:30... ja do tego czasu chyba oszaleje ... okropnie sie boje żeby nie usłyszeć najgorszego! .... całą noc sie budziłam i ciągle miałam jakieś koszmary...ja to tak okropnie przeżywam :-(

Do góry