reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dziendoberek :-) pogoda do bani :-( dobrze ze nie mam szycia lezenie na maksa i ogladanie filmow taki moj plan na dzisiaj. Wczoraj to chociaz z chlopakami zaliczylam plac zabaw dzisiaj to beda odstawialy szalenstwo w domu.

Gratuluje udanych wizyt.

Karolciu no teraz jak sie nie uspokoisz to dostaniesz klapsiora odemnie :-) widzisz ze moze bys wszystko super bez zadnych ciazowych dolegliwosci :-):-):-)

A ja wczoraj poraz pierwszy poczulam ze jestem w ciazy i to nie przez nudnosci hi hi tylko przez zachcianke. Otoz caly dzien mowilyscie o truskawkach to kupilam ale mrozone i na wieczor jak mi mdlosci minely pochlonelam miseczke truskawek z lodami waniliowymi :-p:-p:-p normalnie jeszcze nigdy mi nic tak nie smakowalo. PYCHOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to ze czuje sie inaczej w tej ciazy dla mnie nie jest zadnym wyznacznikiem plci. Wszystkie wiecie jak pragne tej corci ale traktuje te ciaze jak cud i pewnie predzej wygram 6 w totka niz bede miala core he he. Poprostu wogole sie nie nastawiam. Wazne zeby bylo wszystko ok.

Milego dnia dziewczynki i jeszcze raz gratuluje udanych wizyt :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry w kolejny deszczowy poranek.

Katrina- ja mam dokładnie tak jak Ty. Czasem mnie długo nie ma, poźniej zaglądam, nadrabiam i życie toczy się swoim torem, nikt nawet nie wspomni, nie mówiąc o tęsknocie.

Ilonko- czy ja wiem czy takie duże? pół centymetra większe miałaś cztery dni później niż ja więc chyba mój Astronauta w normie ;) Szalony, rozbrykany, roztańczony.... :)

Agnes- no to odpoczywaj teraz i zaglądaj do nas tak często jak się da. ;)

Katy- dobijasz do suchego lądu, prawda?

Losiczko- ciągle szurasz? Już przeczytałam jaki masz plan na dzisiaj- super. My na weekend jedziemy do moich rodziców i mam nadzieję odpocznę tylko mój mąż coś zaczyna marudzić, że wrócimy z sobotę, bo musimy się spakować na wyjazd w góry gdzie jedziemy we wtorek rano. I niby się będziemy trzy dni pakować? W życiu! Tylko musze obmyślić plan jak mu wybić pomysł wcześniejszego powrotu z głowy. Bo jak zwyczajnie powiem to osiągnę wręcz odwrotny skutek ;)
Wiewióra- ja się nie stresuję, że nie mam objawów. Cieszy mnie to. Panikowałam tylko po tych dwóch przypadkach smutnych w moim otoczeniu z ostatnich dni. I to wszystko. A tak to sie cieszę ;)

Marta- gratuluję pęcholka. Za dwa tygodnie usłyszysz serduszko ;) Czekaj na umowę i kredyt, a zobaczysz jak szybko te dwa tygodnie miną ;)

Scoti- czy mogę Cie prosić i wpisanie do tabelki daty kolejnej wizyty? 14.03 ;)

Anaber- ach te zachcianki... ja jeszcze nie mam
Dzoana- poczekaj, Ty miałaś później owulację

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karolina, katrina - czuję to samo
nie było mnie 10 tygodni, skrobię coś, od czasu do czasu i liczę na to, że się wdrożę :)

hejka :) jezu ja normalnie jem tonami wczoraj się tak najadłam przed snem a rano o 7 sie obudziłam z bólem brzucha oczywiście oznaczającym ,ze jestem głodna :-) i już po śniadanku.

Moje plany na dzisiaj runeły przy garach stac musze, bo mojego synka coś zaczyna łapac obudził sie z temp. prawie 38:confused: także siedzimy w chacie tylko oczywiście mam problem bo teraz jak ja zrobie zakupy z nim nie pojde a samego też go nie zostawię :nerd: brrrrrrrr nie lubię takich niespodzianek.

Cześć dziewczynki. Przepraszam,że się tak wczoraj cichaczem zmyłam, ale dostałam migreny i musiałam się położyć, a na dodatek żadnych proszków nie miałam, więc efekt jest taki,że dziś dalej mnie głowa boli:-( A tu do pracy trzeba iść :-(

Marta, Polisia, Karola gratuluje udanych wizyt :)

Zmykam do pracy :-( papa

witam z rana :)

anaber polecasz tę firmę petitefleur ? ona ma tylko biustonosze do karmienia ????

bietka wiesz co mogę polecić biustoosze fajne,nie sa jakieś specjlanie pieknie ale naprawdę ja mam spory biust i cięzko mi z trafieniem naprawde dobrego a te miseczki są głębokie,że cala pierś ladnie jest schowana nic nie wychodzi i nie wypada czego nie cierpię, szerokie ramiączka takze sie nie wbijają i widać ,ze solidnie wykanane nie jak te nasze polskie nie ma porównania,a jeszcze dziś dostałam email z uznaniem reklamacji ze zwróca mi pieniadze na koto za jeden stanik ale nie musze go odsyłać także firma staneła na wysokości zadania :-) zadowolona jestem

a firma robi rózne staniki nie tylko do karmienia z tego co wiem,szukałam to cięzko to w sklepie dostac ja kupialm na allegro tu jest link *PETITE FLEUR*biustonosz-oliwka rozm.85-e 888282 C (2150943695) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mówię,ze na zdjęciu takie sobie wyglądajają ale za takie pieniądze zakup poprostu rewelacja

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bietka- katrina jest tu niemal od początku, Ty też długo, a ja dołaczyłam jak Ty zrobilaś test i był pozytywny. Czasem smutko, że dziewczyny stąd uciekaja na miesiące gdzie rodzą, ja nawet też chciałam, ale jakoś sie nie mogłam wkręcić i nie było tam Was. ;) więc zostałam tutaj.
Popołudniami nie zaglądnę, bo nie mam neta u teściów, a cale życie wieczorami się rozgrywa ;)
Ech....

Rozia- dziękuję i życzę Ci podobnych wrażeń jak najszybciej ;)

a tak a propos- nie mam wieści od piąteczki i troszkę sie o nią martwię ;(
pamela i madlen się dawno nie odzywały. Pierwsza z nich miała robić tatuaż, więc ciekawa jestem czy wybrała.

zagubiona pewnie szydełkuje.

marysia, justynka... - gdzie one wszystkie są?

Karolciu ja od poczatku mowilam ze sie nigdzie nie wybieram. Ja to jestem wierna jak piesek he he. Tu zaczelam i tu skoncze :-)

Ale podczytuje nie ktore watki i wlasnie przeczytalam ze dziewczyna na ciaza po 40 urodzila coreczke 58 cm i 5 kg :szok: no oczywiscie przez cc.

reklama
Dzień dobry :) paskudnie leje od rana, na szczęście wskoczyłam dziś w kaloszki więc chociaż stópki suche :) Gratuluję udanych wizyt i że wszystkie dzieciaczki mają się dobrze. Marta Kropeczka pięknaaa, z utęskniemiem czekam na taką:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry