reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolinka napisałam do Ciebie na priv jakbys miała chwilkę zerknąć :-) dziekuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wpadam się przywitać :)

cieszę się że wszystkie wczorajsze wizyty wypadły pomyślnie :tak::tak::tak:

mnei dzisiaj muli od rana, wymiotowałam juz 2 razy i jestem happy ! .... juz strasznie świrowalam bo 2 dni nic sie prawie nei działo :-p

anaber, zmotywowałaś mnie do kupienia sobie stanika:-) Mam aż jeden z którego cyce się nie wylewają i który mnie nie gniecie. Szukałam już chyba z miesiąc, ale nic nie ma dla mnie. Jak miska duża to obwód też, a jak obwód mały to nic się nie zmieści:baffled: Nie wiem dla kogo oni je robią. Przed ciążą nosiłam 65E,F. Zaryzykowałam na allegro i kupiłam dwa. W najgorszym wypadku stracę 30 zł.
wiola, coś mnie kłuło w dole brzucha, dlatego poszłam do lekarza.

Pielęgniarka powiedziała to samo co wy, że lepiej przyjść i się upewnić niż lekceważyć takie rzeczy. Wy to jednak jesteście mądre dziewczynki;-) :*

Lorelain, przecież wiesz dobrze że fasolka zdrowo rośnie:tak: Nie martw się już! Kiedy masz kolejną wizytę z usg????
Swoją drogą to ciekawe jak można się cieszyć z przytulania kibelka:-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
Lori- Ty to jesteś naprawdę szalona.... żeby wymioty mogły cieszyć.... :)

Roszpunka- jak się spało z rogalem?

Witam
Gratuluję wam wszystkim udanych wizyt i pięknych fasolek :-) super ze wszystko jest ok :-D

Lori hehe ach te twoje napady :-)
dzoanko a Ty dzis?????co tam sie dzieje????

a my jutro wylot a młody ma angngine i dzis jeszcze pozniej lekarz :-(

karolina, dobrze mi się spało, choć trochę dziwnie bo banan jest duuuży:-) Jakbym miała mężczyznę w łóżku hihi :-D W końcu nie muszę się martwić że zgniatam brzuszka, a uwielbiam spać na brzuchu. Tak że banan dostaje ocenę pozytywną:tak:
Malami, mały wiedział kiedy się rozchorować:-( Pewnie skończy się na antybiotyku. Oby mimo to wyjazd się udał.

witam :-)
Jeszcze raz GRATLUJĘ UDANYCH WIZYT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

anaber widzę ze TY masz jak ja teraz, tzn czasem nie jem a czasem jak mnie napadnie to jem co popadnie tak jak było wczoraj :szok: no i mamy tak samo bo u mnie leje , wózek zepsupty a nie chce isc z małym w ten deszcz a tez nie mam jak isc na zakupy :crazy: dziś zaplanowałam sobie ze upieke szarlotkę chciałam isc a tu patrze pada i wieje jak pieron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka hehe , sama bym opędzlowała lody z truskaweczkami ajjjjć nawet mi nie mów :-p
bietka moje szczęscie miało na wizycie tętno 140
Lori ojjjj TY nasza wariatko :-D

Ja uwielbiam takie własnie poranki gdy otwieram oczy a tu nagle wita mnie maluszek :laugh2::laugh2::laugh2: zyć nie umierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!

anaber, zmotywowałaś mnie do kupienia sobie stanika:-) Mam aż jeden z którego cyce się nie wylewają i który mnie nie gniecie. Szukałam już chyba z miesiąc, ale nic nie ma dla mnie. Jak miska duża to obwód też, a jak obwód mały to nic się nie zmieści:baffled: Nie wiem dla kogo oni je robią. Przed ciążą nosiłam 65E,F. Zaryzykowałam na allegro i kupiłam dwa. W najgorszym wypadku stracę 30 zł.

Roszpunko przeslij mi link jakie kupiłas może tez sie skusze kurcze ja już tyle kasy wydałam na te staniki ale tu zaryzykowąłam i strzał w 10.

i jeszcze poprosze link do rogala bo szukam i nie moge odszukac :)
A jak się czujesz kochana? już lepiej co lekarz powiedział?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Karol, wiem, że miałam późną owulację, właśnie mi się zaczęły plamienia, więc spodziewam się wkrótce @
Lorelain, dobrze, że wymioty nastrajają Ciebie optymistycznie:-)
Domiska, Twoja tempka optymistyczna:tak: Trzymam kciuki
Anaber, mam nadzieję, że Twój synek nie rozłoży się na dobre. Chociaż taka pogoda to łatwo coś złapać, bo za krótko było mroźno, żeby wybiło wszystkie wstrętne mikroby (chociaż ja osobiście nie narzekam na brak mrozu).

Do góry