reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzona dokładnie :tak: umowę dostanę na początku marca, a to już nie długo i z kredytem powinniśmy się uporać do 10 marca także myślę, że od połowy marca pójdę na l4, no chyba że się będę źle czuć i wymiotować to pójdę szybciej ;-)

reklama
Z tego co zdążyłam zauważyć, to duzo dziewczyn z tego forum na początku nie miały objawów typu nudności i strasznie się zamartwiały czy z dzidzią wszystko w porządku. Później się cieszyły jak jednak wymioty przychodziły:-) Dla mnie też wymioty niestraszne, byleby fasolka była i zdrowo rosła
Marta, Ty z Poznania jesteś, to na pewno jadłaś rożki z Santosa?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta kochana GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super :)))))) :-D
Karolinka gratuluję :)( duże to twoje maleństwo, moje miało w 11 tyg i 2 dniu prawie 5cm a Twoje juz ma 4,5cm super kochana :) bedzie chyba duże chłopisko :-D no albo duża Jagódka :) hehe :)

Dzona ja jeszcze nie mam objawów, boli mnie tylko jajnik i czasami brzuch tak pobolewa, do tego strasznie bolą mnie cycki mega po prostu. Niestety nie jadłam rożków muszę Cię zawieść, mieszkam w Poznaniu 3 lata ale generalnie nie pochodzę z stąd.

My wlasnie wrocilismy z zakupow, pierwszy raz od dluuuugiego czasu nie mam duzo do nadrabiania:szok:

Marta Karolcia
dziekujemy za super wiesci, ja dzisiaj umowilam sie na pierwsza wizyte z polozna 19.03 usg pewnie w polowie kwietnia.

Katrina
zagladaj do nas czesciej

Ostatnia edycja:
Marta, jak moi Rodzice jeżdżą do Poznania, to obowiązkowo muszą się zaopatrzyć w rożki. Moja cała rodzinka pochodzi z Poznania, Rodzice tylko wyemigrowali do Lubina. A rożki, mhmmm, niebo w gębie, tylko na razie dla Ciebie niedostępne, bo krem zawiera sporo alkoholu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzona to nawet nie wiedziałam o takich rożkach :-) Ja pochodzę z Czarnkowa. Leży w takim trójkącie z Piłą i Trzcianką :eek: W Poznaniu jestem od niedawna i pomału poznaje jego uroki :tak:

To koniecznie musisz spróbować, można je kupić też w innych miastach, ale najlepsze sa w Poznaniu. A na św. Marcina to rogale marcińskie, pychota:-D

reklama
jesteśmy :)))
ufff, już w domku, co za dzień, dzięki za troskę :)))
po wizycie super, Fasolka ruszała łapkami tak, że trzeba było poczekać by ją zmierzyć :) ma prawie 6,5 cm i odpowiada 13 tyg, normalnie struś pędziwiatr :) jestem mega szczęśliwa, serduszko słyszeliśmy, wszystko zmierzone, nosek jest, wszystkie wymiary ok, nt ok, wszystko fajnie :D
oby same takie wizyty aaaa :D

teraz mam niby iść na usg dopiero połówkowe, nie wiem, jak tyle wytrzymam haha, od kiedy jest sens robić 3d/4d? :D

Do góry