reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jestem i ja, wszyscy juz poszli, więc spokojnie mogę wejść na forum. Na szczęście nie mam za duzo do nadrabiania:-) Wysłałam dzisiaj mojego męża po truskawki ze stonki:-D Narobiłyscie mi ochoty i wciągnęłam 3 paski czekolady Milka, ale była z pęcherzykami powietrza, więc kalorii miała mniej:-D

reklama
A co tu dziś taka cisza? Karola napisała na enpr,że jest już po wizycie i,że widziała Maleństwo jak fika :-)

witajcie
Nikt nawet za mną nie zatęsknił... no cóż.. trudno.

Losiczka - to nie jest kwestia wieku, ja i tym razem czuję się super i bez sensacji znoszę ciążę, a u Ciebie tym razem inaczej, to może...

Dzoana - chodziło Ci o cukiernię Spychały z Wrocławia?? Kiedyś miał dobre ciastka. Kłusak też miał bardzo dobre wyroby.
Kurcze, ale bym sobie taką tortoletkę z truskawkami zjadła, albo sernik agarowy.... no cóż warto mieć marzenia.

Udanych wizyt Wam życzę.

witajcie
Dzoana - chodziło Ci o cukiernię Spychały z Wrocławia?? Kiedyś miał dobre ciastka. Kłusak też miał bardzo dobre wyroby.
Kurcze, ale bym sobie taką tortoletkę z truskawkami zjadła, albo sernik agarowy.... no cóż warto mieć marzenia.

Udanych wizyt Wam życzę.
Dokładnie, ja bliżej mam do Gondka, ich cistko sernikowo-kawowe wymiata:-)
Rozia, cisza jak makiem zasiał, w taką senna pogodę to każdy pod kołdra siedzi i spi lub się przytula. A ja muszę kisnąć w pracy:wściekła/y:

Ja mam na szczęście dziś wolne:-) Chciałam sobie dziś paznokcie zrobić i takie tam, ale taaaak mi się nie chcę :-(

hejka jestem
nadrobiłam dopiero posty z wczoraj i dzisiaj:)
nie mam dziś siły na nic, koleżanka z pracy poszła na niezapowiedziany urlop i trochę więcej roboty mam. Chyba jakiś filmik zapuszczę na wieczór.
suonko ale się uśmiałam:-):-D głupia baba, takie to tylko mnie śmieszą, nie przejmuj się nimi bo nie ma czym.

agnes fajnie że już na L4

katy dawaj zdjęcia:))

karolina gratuluję małego kosmity, że taki ruchliwy!!!!!!!!

oczywiście nie pamiętam co miałam pisać bo tyle tematów się przewinęło....

reklama
Do góry