reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam sie i ja środowo...
podczytuje od rana ale jakos nie mam weny do czytania
Dzoana a Ty jak tam ???co to sie dzieje?

ooo Katy jest ;) co nowego ? dzis wolne????

ilonka a nie mówiłam ze wszystko ok :-D

ja chodze z zapałkami na oczach spac nie moge po nocach albo snia mi sie głupoty a teraz zasypiam na siedzaco,a dzis jeszcze szybkie zakupy musze dla młodego.....na ten wyjazd ogarnąć

Roszpunka jaką tą poduchę zamówiłaś???? podasz link ???????????????
zagubiona no wszędzie pełno chemi ale owoc to owoc więc wiesz jak widzę GIGANT truskawkę to aż sie odechciewa jeść :-p w tym roku bede mądrzejsza i sobie zamroże w pojemniczkach :)
Suonko gratuluję :) zdolniacha :) a taką babą sie nie przejmuj, stara panna wiec sie mądrzy !!!!!!!!
Malami ja tez dziś strasznie senna:crazy: juz spakowani ????????? ahhhh jak ja zazdroszczę CI juz tego wylegiwania sie w cieple !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Znajoma poszła wiec chyba sie położę bo masakrycznie sie czuje słabo dziś :-(

Hej laseczki

Dzoana no to czekamy razem z toba baaardzo jestem ciekawa co z tego wykresu wyjdzie:-)

Ale mi sie nic nie chce. Dzisiaj zgrzeszylam i wypilam pol energy drinka to takie moje uzaleznienie niestety i musze sie bardzo postarac zeby juz przestac pic, zeby kruszynce nie szkodzic...:zawstydzona/y:

Caly czas glodna chodze a teraz znowu musze zrobic wycieczke do lodowki bo cos zaczyna w brzuchu nurczec a obiad na 14...:no:

Marta, polisia, karola, bietka szybko sie tu meldowac z wiadomosciami po wizytach!!!

ilonka no wlasnie nic nie spakowani ,nawet troche i jeszcze jakies pranie jest do zrobienia wiec jutro pakowanko ,na ostatnią chwilę. Kurcze znowu mama dzwoniła i wbiłam jej do głowy ze jednak jedziemy ....to sie obraziła,bo jak moze dziecko 5 dni w szkole opuścic :( i czar prysł

Ojj widzę, że trochę osób ma w swoim otoczeniu osoby plujące jadem i wysyłające negatywne fliudy...

Katy czekamy z niecierpliwością na fotki :-)

Za wszystkie ciężaróweczki u lekarza trzymam mooooocno kciuki &&&&&&&&&& ciaza-25.gif
Malami chyba pogoda taka do d**y, że wszyscy się źle czują... Ja wczoraj miałam taki ból głowy, że myślałam że nie wyrobię...
Scoti energetyki są bleee i fasolce też nie smakują!! Powoli musisz z nich rezygnować ;-)

Macie rację, lepiej iść i zobaczyć czy wszystko dobrze niż później żałować.
A tu link do podusi: Poduszka rogal 170 cm (2119409750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Suonko, może rzeczywiście ta pogoda daje tak popalić. Mnie w sobotę tak głowa bolała że nie dawałam rady. A teraz ta senność... Co będzie dalej jak przesilenie się zacznie...

A szkołę kończę w czerwcu, więc już niedługo. Niby podyplomówka więc nie stresuję się za bardzo swoją pustką w głowie, ale trochę siara nic się nie uczyć. :sorry:

Ostatnia edycja:
Suonko no masakra jakas u mnie wczoraj snieg a dzis deszcz i co najgorsze to cisnienie skacze a moj organizm baaaardzo tego nie lubi i głowa no tak masz racje ja to samo :wściekła/y:

Wróciłam!!!!

Katy- odpuść sobie- przynajmniej psychicznie:) a wiesz jak będzie. bo najważniejsze to czerpać z tego przyjemność. Kiedyś madlen o tym pisała.

piąteczka- nie odpowiada, więc pewnie jest zapracowana, albo żegna smutki ;) myślę, że jak się upora to do nas zajrzy ;)

Ilonko- dzisiaj jest zdecydowanie za wcześnie na rozpoznanie płci ;) ja bym chciala usłyszeć, że wszystko jest w porządku i Astronauta rośnie dobrze i kosmos mu się zmniejsza ;)

Dzoana- dla mnie owulka była później, więc musisz poczekać ;)

bobo- jak egzamin?

zzagubiona- oj też bym sobie zjadła świeże truskawy, ale te do kupienia tylko ładnie wyglądają, bo w smaku to niestety im brakuje do ideału z czerwca ;(

Roszpunko- daj znać jak przetestujesz poduszkę. ;) Ja co prawda dość sceptycznie (póki co) podchodzę do tego typu rzeczy, ale może kiedyś, później....

Losiczko- ja ostatnio zgubiłam mielone jak wracałam rowerem ze sklepu, a na pewno je zapakowałam, więc musiało mi wypaść z koszyka. Pojechałam drugi raz i sie pani za ladą zdziwiła ;)

Suonko- kiedyś już był ten temat poruszony. Ja bym zapytała tą "koleżankę" ile w takim razie jest dosyć czasu przed ślubem by się poznać i by nie było za wcześnie, ale by nie było już za długo na kocią łapę i za długo rutynowo i monotonnie. Niech Ci powie ile konkretnie lat, miesięcy, tygodni, dni, godzin, minut. I niech się nie wtrąca zakompleksiona, rozgoryczona singielka z przypadku (nie z wyboru), której nikt nie chcial i teraz całe zlo tego świata próbuje naprawić poprzez psychiczne maltretowanie innych. Przecież to o czym ona nie ma pojęcia trzeba czuć w serduszku, a nie szacować na dni, miesiące i lata.

Witytę mam na 15.30 (dzwoniła właśnie przychodnia) ale pewnie będzie poślizg, więc wejdę z pół godziny później. Postaram się Was poinformować ;)

reklama
Malami Roszpunka coś jest z tą pogodą, wiele ludzi narzeka na kiepskie samopoczucie... Ehhh kiedy będzie wiosna, słoneczko i śpiew ptaków...
Malami kochana już niedługo będziesz odpoczywać na urlopie i niczym się nie przejmuj. Małemu nie zaszkodzi te parę dni bez szkoły, napewno nadrobi zaległości... Należy Wam się odpoczynek ;-)

Do góry