reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzona czasami tak jest, że póki nie zobaczysz to nie uwierzysz he he he :tak:
Ja uciekam bo strasznie senna jestem jak tylko jutro wrócę od lekarza to może byc około 19 to od razu napisze do Was, a tym czasem dobrej nocy i kolorowych snów :)

Ostatnia edycja:
Marta bedzie dobrze :) trzyma kciuki &&&&&&&&&
Bobo dobranoc kochana :)

Mój Jaś mnie dziś totalnie zaskoczył :szok: byłam w kuchni robiłam obiad, i wylałam wodę na podłodę chciałam wytrzec a ten patrzy na mnie i mówi "chcesz w dupe??" i mnie po tyłku klepie !!!!!!!!! zamurowało mnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok:

ano własnie sie zaczął okres gdy trzeba przy nim trzymać język za zębami bo nie raz mi sie wyrwało a potem on powtórzył :sorry2: bo teraz tak wszystko chłonie jak gąbka wręcz !!!!!!! aż mąz jak wraca nie może sie nacieszyć nim , i tym jakie on robi postępy jak juz gada itd : )

scotland hehhe, no własnie jak dziekco mówi brzydkie słowo to najlepiej nie zwracać na to uwagi bo tak bedzie ciągle jak sie bedzie mu mówić ze tak nie wolno, a tak to sie własnie znudzi i przestanie :)

Ostatnia edycja:
dzoana - kurde mogłas nie wrzucac Rybaka bo jak na niego popatrzylam i słucham tego kawałka to od razu mam ochote na seks z mężem a mam od lekarza embargo :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ilonka - dobre dobre :-D:-D:-D:-D:-D

ostatnio 2-letnia córeczka powiedziała do mojej przyjaciółki podczas przebierania na łóżku " nie rób tak szybko, nie jestem jak jakaś lalka" :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Dzieciak mojego brata to tak łapie wszystko, a czasem jak cos powie to nie wiadomo czy smiać się czy płakać. Najgorzej, że nawet ja nie klniesz w domu to i tak przynosi łacinę z przedszkola:wściekła/y: Chrześniak jeszcze nie klnie, ale jak słyszę czasem jak małe dzieciaki kną, to ciary mnie przechodzą
No sorry Lorelain:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lori o matko haha dobra dziewczynka !!!!!!!!!!! :-D a TY słoneczko jak sie czujesz?????????? muli ??????? dziś 8 tydzien kończysz :) ale leci !!!!!!!!!!!!!!! a dopiero co test robiłaś !!!!!!!!
Dzoana to co jutro sikasz tak ???????????????????ano teraz jest inaczej niz w naszych czasach, kiedyś było tak ze dziecko sie bało powiedziec brzydkie słowo bo takie lanie dostało ze by sie nie pozbierało a teraz dzieci są przeważnie wychowaywane bezstresowo i taki własnie efekt !!!!!!! wryyyyy.................

Do góry