reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta - jeszcze bedzie bardzo wczesnie to tam bedzie ledwo co widac ...ale powinien potwierdzic :tak:

Ilonka - chcesz adres sklepu internetowego gdzie są śliczne naklejki na sciane i lampy do pokoju dziecinnego?

ja sobie pije herbatkę na wyluzowanie i mnie teraz zmuliło

reklama
Lorelain, a co Ciebie tak wytrąciło z równowagi? Czy tak po prostu dzisiaj masz?
Joweg, mam nadzieję, że się na nas nie obrazisz:-(

Marta napewno bedzie OK, bedzie pęcherzyk jak malowany :) tzn myślę ze bedzie juz bo to bedzie 4 tydzien i 5dzien
Lori kotek no pewnie zę chce:) bedzie remont pokoiku w maju albo w czerwcu wiec ja chętnie popatrze :)

hejka wpadłam na chwilkę - padam jak zwykle po pracy.
Myślę Martasx, że możemy sobie podać rękę... moja sytuacja w pracy jest podobna.
Tylko ja mam umowę na czas nieokreślony od kilku lat. Powiedziałam szefowi dopiero w 13 tyg. Tydzień po badaniach genetycznych. Teraz jest lajt - boją się mnie denerwować - ale i tak stres, zmęczenie, nerwy... więc ja połowę ciąży im "służyłam", teraz( o ile lekarz mi da L4) niech sobie radzą sami. :zawstydzona/y:
Na Twoim miejscu zaczekałabym na nową umowę.
Spokojnie myślę wytrzyamsz, tydzień, dwa. Dostaniesz papierek, a potem niespodzianka Panie szefie.

Lorelain
to mnie pocieszyłaś z tą szkołą rodzenia ... kurde takie tłumy :( szok

Karolina kurcze zazdroszczę atmosfery w pracy :) fajnie Ci :) pracuj sobie i jedz śliwki :) hehehehe

miłego wieczorku, odezwę się jutro

Ostatnia edycja:
marta wedlug mnie powinnas powiedziec im szybciej tym lepiej. nie daj bog stanie Ci sie cos w czasie pobytu w pracy upadniesz potknieesz sie ( oczywiscie Ci tego nie zycze) ale roznie sie w zyciu dzieje i stanie sie to w pracy bedziesz obwiniac pracodawce ze cos tam ale kochana wtedy on ma przewage bo nie wiedzial o Twoim stanie i nic nie zdzialasz. on ma przewage w tej sytuacji. joweg ma race powinnas powiedziec o ciazy dla swojego dobra.

reklama
Hejka Dziewczynki! Teraz to i ja sie boje,moja wizyta u gina jest na 9.marca, a moj okres probny konczy sie 1.kwietnia i co teraz?
Musiałabyś mieć zatrudnienie na okres próbny nie przekraczający 1 miesiąca, aby pracodawca mógł Ciebie zwolnić. teraz doczytałam, że pracujesz w Niemczech, to nie wiem co mówi tamtejszy kodeks pracy:-(

Do góry