reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzoana wiem cos o tym ile ja sie teraz nasikalam to moje. @ jak nie bylo tak nie idzie zawriowac juz no ale niestety nadal czekanie ehhh szkoda slow na ta wredna @

reklama
Katyyyy gdzie jestes????? :-D:-D:-D:-D jak dzionek mija ?żyjesz hehe

Dzoana nooo ja to nie wiem jak u Ciebie ,ale trzymam kciukaski i mam nadzieje ze bedzie tak jak u Losiczki ;)

dzoana wiem cos o tym ile ja sie teraz nasikalam to moje. @ jak nie bylo tak nie idzie zawriowac juz no ale niestety nadal czekanie ehhh szkoda slow na ta wredna @
Jak @ przyjdzie to źle, jak jej nie ma to też kiepsko:-(Jestem troche zirytowana wynikami testów i czekania. I ten stres czy tempka sie utrzyma czy nie. Masakra, czy juz plamię czy nie? Jak do soboty nie dostanę to zatestuje.
Małami, najdziwniejsze jest to, że to pierwszy taki cykl, który jest taki dziwny. Zawsze miałam bardzo regularne, no i na kilka dni przed miałam zwiastujące plamienia, a ostatnio bóle brzucha i piersi. A teraz nie mam nic, brzuch mnie pobolewa jak sie mocno wyciągnę po przebudzeniu:-( chciałabym, żeby to było na fasolę, ale juz nie wiem sama:-( testy są "-"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka - no w em właśnie... dużo rzeczy to drożyzna...ale można cos wyhaczyć w promocji a warto miec jedną , dwie rzeczy lepsze i robi się klimat w pokoju :tak:

dzoana - o matko do soboty to jeszcze kupa czasu, ale trzymam kciuki za wytrwałość :-)

od weekendu nie odzywała się AniaBuchowicz .... kurcze troche sie martwie ... ktos ma z nią kontakt?

Ja sie pomalutku żegnam bo na oczy nie widzę :baffled: odpoczne sobie, poza tym coś maluszek w dzien sie nie rusza :-( tzn wczoraj i dziś sie nie ruszał , mam nadzieje ze w nocy albo jak sie położę to da znać o sobie, wiem ze nie muszę czuć w dzien ruchów tym bardziej teraz tak na początku ale juz sie przyzwyczaiłam ze co zjem to było pukanie a teraz nic :( ehhhhhh, moze sobie śpi w dzien i juz a w nocy fikołki robi !!!!!

dzoana - o matko do soboty to jeszcze kupa czasu, ale trzymam kciuki za wytrwałość :-)
Ile czasu mija od zagnieżdżenia do czasu obecności wykrywalnej ilości hormonu w moczu? Ty chyba o tym pisałaś?
Ilonka,to Twoja kruszynka to taki nocny marek:-D
Małami, nic nie biorę, za wyjątkiem kwasu foliowego. Nawet stresów ostatnio nie miałam. Więc nie wiem skąd taki cykl:-(

reklama
Dzoana 2 dni po zagniezdzeniu wytwarza sie hcg we krwi !!!!!!!
Malami wzajemnie kochanie :)
Marta dziękuję, mam nadzieje ze jest OK z maluszkiem !!!!!!!!! no ale sie boję coś :( do tej pory byłam spokojna a teraz,,,,sama nie wiem :((((((((

Do góry