reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej wpadam sie tylko przywitać szybko :)
Katt GRATULUJĘ STRASZNIE :) :-D

Miłego dnia :). lece poleżeć z mężusiem:laugh2::laugh2: Jaś śpi wiec i ja sobie odpocznę chwilkę :-D

Zajrzę potem :)
mam nadzieje ze Katy się juz odezwie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martaSx- chyba tak , w sumie nieznam nikogo kto by zdawal wiecej niz dwa razy :) albo mam takich inteligentnyhc znajmych heheh :)

Dzien dobry
Jane wczoraj pisalas o czasie @wym ...jak ty wiesz co mi w duszy gra:tak:....dokladnie tak jak piszesz;-)
Katt kochana robilismy i powiem ci ze juz nie mam pomyslu co moze byc nie tak.....biore pod uwage to ze mam jeden jajnik ale kurcze 15 cykli :zawstydzona/y:bez ciazy???? To juz troche za duzo jak dla mnie
Teraz doczytalam ze zobaczylas plusik
GRATULACJE NIECH SOBIE MALUSZEK ROSNIE ZDROWO SLIJ FLUIDKI KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
Rozia moja tempka utrzymala sie na wczorajszym poziomie ale coz z tego jak mnie zalalo :zawstydzona/y:
Roza Dzoana jestem;-) ale umieralam od rana.....@ przyszla i mam takie skurcze ze ledwo dycham, dziekuje ze sie wszystkie martwicie :-)....ale musialam troche odespac
Joweg powiedz rodzince ze jak bedzie sie miala dzidzia pojawic to napewno pierwsi sie dowiedza:tak: i niech nie zadaja akich pytan
Biapl wychodzi na to ze cio sie udalo.....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
A nasza Aniabuchowicz pewnie kaca leczy po imprezce :-Dmam nadzieje ze sie dobrze bawila :tak:

joweg zależy na jakiego egzaminatora trafisz ja miałam mega w porządku, ale brzydko mówiąc spieprzyłam to i już.
Bipal Gratulacje :)

hej, jak zwykle w niedzielę dopiero wstałam;))
Katt
GRATULUACJE

roza_
chodziło mi o to że nie mam ochoty pisać na bb po @ a przed owul i jestem jak nakręcona ale co do sexu to też coraz mniej mam na niego ochotę. Mój m zresztą też, w tamtym cyklu za szybko zaczęliśmy i koło owulacji ledwo ciągnęliśmy;-) tym razem poczekamy do owul.

anisija testy owul. przeważnie są sprzedawane po 5 i najlepiej jest robić je codziennie kilka dni przed owul. wtedy możesz zaobserwować jak krecha testowa zmienia kolor z jaśniejszej na ciemniejszą. Jak jest już taka ciemna jak kontrolna to zrób jeszcze test na następny dzień i jak już jest jaśniejsza to od tego momentu masz ok od 24 do 36 h i wtedy będzie owulacja. Tak mi to mój gin. ostatnio tłumaczył.
A co do wiesiołka to bierze się go tylko do owulacji na poprawę śluzu.

katy tak mi przykro:frown::frown: ale ten cykl będzie już nasz!!!!!!!! to chyba przez lutke ta temp. nie spada tak do samego dna bo ja też nie miałam wcale takiej niskiej a @ dostałam

ania pewnie rzeczywiście kaca leczy:laugh2:

KatyB-oni wiedza ze maz nie moze i ze to nie takie latwe ale mimo to pytaja i wiesz do mnie nic , bo zaraz rycze ale do meza ze moglby sie bardziej postarac :/ a dobrze wiedza ze naturlanie niema szans :/

MArtaSx-
ja za 5 razem mialam za egzaminuatora wujka kolegi, i jakis czas po tym jak oblalam to spotkalam mojego egzaminatora na Grillu , mowie do kolegi ze jego wujek mnie oblala a on potem do wujka zagadal a jeog wujke do mnie tak :) " gdybys powiedzaila ze ty od Manka to bys zdala " i po gadaniu potem jeszcze raz probowalam i wyprowadzilam sie do Niemiec i teraz tutaj bede zdawac :D licze na wiecej szczescia :D

Ostatnia edycja:
No wlasnie Jane tez mysle ze to przez ta lutke nam tempka sie tak dosc dobrze utrzymywala:tak:........no zobaczymy jak pojdzie tym razem.....czy to bedzie poczatek konca staran????:sorry:
Joweg a moze powinnas sie porzadnie wkurzyc i z placzem im to powiedziec:wściekła/y:to chyba by dotarlo....ja nie jestem taka spokojna zeby tyle znosic....u mnie rodzice nie pytaja...nikt nie pyta......bo wiedza ile nas to kosztuje...ale jesli czasami sie tak komus zdarzy to zaraz zawracam na miejscu i mowie co mysle.....moze dlatego sie nie odzywaja
To chyba logiczne ze jesli bylo by to takie proste to juz bysmy mieli 3 szkrabkow po 11 latach malrzenstwa.....w sumie jak by sie kazdym razem udawalo to juz by bylo czworo :-(

joweg ja miałam też beznadziejnego instruktora, chodziłam na wykłady bo myślałam, że się czegoś nauczę a on nam 5 razy pierwszą pomoc puszczał i opowiadał o dwóch znakach. Nie nauczył mnie zawracania na trzy, parkowania, nie pokazał podstawowych rzeczy np. gdzie są światła itp. Masakra teraz jak biorę dodatkowe jazdy to nie u niego !
A co do teściów Katy ma rację, ja też bym nie zniosła tego :(

reklama
jaweg to w sumie dziwne, że oni wiedzą jaką macie sytuacje a i tak dalej pytają...

katy na mam nadzieję, że to początek końca. Jak tym razem się nie uda to badamy m. Mieliśmy już tym razem to zrobić ale jeszcze odroczyliśmy na jeden cykl. Chyba sami się boimy co to może w najgorszym razie oznaczać... a tak to mamy jeszcze nadzieję.

Do góry