reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

wiem wiem ale jakos nie potrafie nikomu nic powiedziec tylko mi przykro bo gdyby to bylo latwe to tez bym juz miala zapewne 2 dzieci ;) a tu ciagle nic ,

jane-bo oni bardzo chca wnuczke, co prawda maja miesiecznego wnuczka bo sie urodzil, ale chlopiecbo u meza w rodzinie to chyba nigdy nie urodzi sie zadna dziewczynka :D i licza na jakis cud , sama nie wiem :)

zna sie moze ktoras na hormonach ?

Ostatnia edycja:
reklama
Joweg a o co dokladnie pytasz???

Jane w sumie powiem ci ze ja bym juz dawno m zbadala na twoim miejscu, bo moze ma oslabione nasienie i wystarczy krotka kuracja antybiotykowa tak jak u mojego szwagra :tak:

katy jeżeli by to tylko ode mnie zależało to też już bym to zrobiła i m początkowo też nie miał nic przeciwko i niby dalej nie ma el jakoś się z tym ociąga...
ale to już ostatni cykl i jak się nie uda to idzie na badania.

O......tego to nie wiem sorki :sorry:
Jane moj tez sie wzbranial az do momentu jak sie z nim poklucilam ze czy on bedzie upokozony dajac probke do badania a ja nie powinnam sie talk czuc jesli faszeruje sie tabletkami, leze po seksie z dupskiem do gory, i rozkraczam nogi przed obcymi ludzmi zeby nam sie udalo.......dotarlo i zrobil to badanie ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry ja w końcu posprzatałam po obiedzie i teraz siedze na łóżku z laptopem na kolanach i pomagam małej w rozwiązywaniu zadań :eek: KATT gratuluje serdecznie:-)Dziewczyny nie ma się co przejmować jak maja pytać ti i tak będa niestety trzeba zacisnąć zęby i umieć sie nie przejmować:-)

moje dzisiejsze zakupy :

nie mogłam się powstrzymać :sorry:

Kate - widze ze chyba nic z tego .... bardzo mi przykro

lece zobaczyc co u reszty :happy:

lorelain super ciuszki!!!
katy on to rozumie, tylko chyba po prostu się boi ale nie ma zmiłuj jak się nie uda to idzie się badać. A tabletkami jego też "faszeruję":tak:

ja już po obiadku ale się objadłam masakra... ostatnio nachodzi mnie chęć na mizerie i tak jem je już 3 dzień :) jeszcze mi nie zbrzydło he he he

Lori ciuszki pięknę :)

reklama
Do góry