reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

U nas jest duży wybór w auchan i do biedronki z resztą też chodzę bo mają tanio :) a wiadomo, ze każdy dzisiaj liczy każdy grosz :) Ja kiedyś byłam w makro to wiem, że mało rzeczy jest pojedynczych trzeba w zestawach kupować. Tam będę chodzić po pampersy :tak:

reklama
u nas pampersy najtańsze w Selgrosie :)

do jutra dziewczęta - oczy mi się zamykają :-)

słodkich snów i owocnych staranek :-)

kumpela używa pieluch z biedronki i mówiła że jakościowo nie różnią się od papmpers
lecę pod prysznic będę za chwilkę :p

Ostatnia edycja:
jestem w końcu i ja taka padnieta ze ledwo żyje posprzatałam u teścia i bokiem mi porządki wychodzą BOBO-urosept też jest dobry bo ja jak tak miałam to mi pomagał ewentualnie furagine tylko to już podchodzi pod antybiotyk ale też skuteczne :-)

hej jestem i ja..
ale mi zeszło z tymi zakupami:( potem jeszcze wymyśliłam sobie pizze na obiad no i sprzątanie i dopiero teraz siadłam na tyłku.

wszystkich chyba gdzieś na weekend wywiało:)

ja lupie auchana i ich barek luz:tak:

na ruchach dziecka to jeszcze się nie znam.

chyba sobie film jakiś oglądnę.

reklama
hej ja niedawno wrocilam z pracy kolacyjka, nadrobilam was a teraz ogladamy Housa.

Mam ochote na malutki masazyk bo mnie po pracy plecy bola, chyba musze sie usmiechnac do M:-D

Dzoana test clearblue cyfrowy bo moj M to gadzeciarz;-) i musial kupic a tanie nie sa bo £12 za dwa

Do góry