U nas jest duży wybór w auchan i do biedronki z resztą też chodzę bo mają tanio a wiadomo, ze każdy dzisiaj liczy każdy grosz Ja kiedyś byłam w makro to wiem, że mało rzeczy jest pojedynczych trzeba w zestawach kupować. Tam będę chodzić po pampersy
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
zagubiona urinala chyba mam w domu cos kojarze. zaraz poszukam :-) dzieki
bobofrutek
dobranoc bietka :-)
podobno w biedronce papmersy nie sa zle, takie opinie slyszalam i nie sa drogie
podobno w biedronce papmersy nie sa zle, takie opinie slyszalam i nie sa drogie
bobofrutek
marta dobre jakosciowo a i cena nizsza niz pampersow :-)
wiolka23
Fanka BB :)
jestem w końcu i ja taka padnieta ze ledwo żyje posprzatałam u teścia i bokiem mi porządki wychodzą BOBO-urosept też jest dobry bo ja jak tak miałam to mi pomagał ewentualnie furagine tylko to już podchodzi pod antybiotyk ale też skuteczne :-)
bobofrutek
wzielam sobie 2 tabletki uroseptu, mam nadzieje ze to sikanie minie bo wsciec sie idzie
hej jestem i ja..
ale mi zeszło z tymi zakupami potem jeszcze wymyśliłam sobie pizze na obiad no i sprzątanie i dopiero teraz siadłam na tyłku.
wszystkich chyba gdzieś na weekend wywiało
ja lupie auchana i ich barek luz
na ruchach dziecka to jeszcze się nie znam.
chyba sobie film jakiś oglądnę.
ale mi zeszło z tymi zakupami potem jeszcze wymyśliłam sobie pizze na obiad no i sprzątanie i dopiero teraz siadłam na tyłku.
wszystkich chyba gdzieś na weekend wywiało
ja lupie auchana i ich barek luz
na ruchach dziecka to jeszcze się nie znam.
chyba sobie film jakiś oglądnę.
reklama
scotland18
Fanka BB :)
hej ja niedawno wrocilam z pracy kolacyjka, nadrobilam was a teraz ogladamy Housa.
Mam ochote na malutki masazyk bo mnie po pracy plecy bola, chyba musze sie usmiechnac do M
Dzoana test clearblue cyfrowy bo moj M to gadzeciarz;-) i musial kupic a tanie nie sa bo £12 za dwa
Mam ochote na malutki masazyk bo mnie po pracy plecy bola, chyba musze sie usmiechnac do M
Dzoana test clearblue cyfrowy bo moj M to gadzeciarz;-) i musial kupic a tanie nie sa bo £12 za dwa
Podziel się: