reklama
scotland18
Fanka BB :)
A u nas nie potwierdzaja ciazy, jak nie wierzysz to maja test i mozesz nasikac... od poczatku ciaze prowadzi polozna a pierwsze badanie ginekologiczne jakie mialam tutaj to bylo sprawdzenie rozwarcia przy porodzie.
P
polisia
Gość
Scoti dla mnie to co mówisz jest tak nieprawdopodobne, że aż zabawne przepraszam )) współczuję, bo ja bym chyba ześwirowała
scotland18
ja naszczescie zadnych problemow nie mialam, ale przeciez takich rzeczy jak np skracanie sie szyjki bez badania nie da sie raczej okreslic.
Usg mialam jedno chyba w 11tyg a na drugie poszlam prywatnie bo chcialam znac plec i zobaczyc czy z malutka wszystko dobrze
Usg mialam jedno chyba w 11tyg a na drugie poszlam prywatnie bo chcialam znac plec i zobaczyc czy z malutka wszystko dobrze
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Bietka oj tak, on to w ciągu paru minut miał te 10 ruchów wiec ja nie siedziałam 2 godziny tylko chwile i juz było tyle ile trzeba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja niestety nie mam auchan a kaufland mam pół godziny drogi ode mnie, wiec jestem tam raz na pare miesiecy, ogólnie nawet do tesco nie chodzę, bo mam biedronkę pod blokiem no i lidla ale szkoda ze nie ma własnie u nas Auchan !!!! :-( miasto sie rozwija ale kurcze w banki same, normalnie mnie szlak bierze, bo same banki w koło !!!!!!!!!!!!!!
pampersy przeważnie kupuju w Rossmanie bo płace teraz juz niestyety 22zł za 36sztuk a w biedronce są po 28zł tez chyba 36 sztuk , a czasem kupuje tez w lidlu za 6,5zł 12 sztuk, Jak był mniejszy Jaś to mąz zawsze kupował mu te prawdziwe ale stwierdziłam ze nie ma sensu tyle kasy wydawać jak te z Rossmana sa super i tanie a teraz była promocja z biedronce na haggiesy za 76sztuk 39,99zł, często kupuje
zagubiona zapomniałam napisać, aż sie serce raduje jak sie słucha serdunia Nadi mmmmm a ja sobie patrze jak sie robi na szydełku hihi a co mi szkodzi moze i ja spróbuje choć pewnie polegnę na samym starcie :-(
Ja niestety nie mam auchan a kaufland mam pół godziny drogi ode mnie, wiec jestem tam raz na pare miesiecy, ogólnie nawet do tesco nie chodzę, bo mam biedronkę pod blokiem no i lidla ale szkoda ze nie ma własnie u nas Auchan !!!! :-( miasto sie rozwija ale kurcze w banki same, normalnie mnie szlak bierze, bo same banki w koło !!!!!!!!!!!!!!
pampersy przeważnie kupuju w Rossmanie bo płace teraz juz niestyety 22zł za 36sztuk a w biedronce są po 28zł tez chyba 36 sztuk , a czasem kupuje tez w lidlu za 6,5zł 12 sztuk, Jak był mniejszy Jaś to mąz zawsze kupował mu te prawdziwe ale stwierdziłam ze nie ma sensu tyle kasy wydawać jak te z Rossmana sa super i tanie a teraz była promocja z biedronce na haggiesy za 76sztuk 39,99zł, często kupuje
zagubiona zapomniałam napisać, aż sie serce raduje jak sie słucha serdunia Nadi mmmmm a ja sobie patrze jak sie robi na szydełku hihi a co mi szkodzi moze i ja spróbuje choć pewnie polegnę na samym starcie :-(
Wiolka ciężko określić co jest lepsze każdy indywidualnie musi stwierdzić, ja się bardzo boję i nie wyobrażam sobie porodu, choć wolę naturalnie, szybciej się dochodzi do siebie no i krócej w szpitalu
generalnie ja się nie mogę doczekać kiedy będę miała taki ładny brzuszek już widoczny
generalnie ja się nie mogę doczekać kiedy będę miała taki ładny brzuszek już widoczny
Ostatnia edycja:
reklama
wiolka23
MARTA- ja po cesarce w 4 dobie do domu wyszłam i szybko do siebie doszłam więc tego doświadczenia jako zle nie wspominam mam blizne ale nie jest widoczna bo nawet będąc w stroju kąpielowym to dół kostiumu ją zakrywa,a naturalnego porodu obawiam się bo nie wiem jak to jest chociaż znam ból skurczy do porodu doczekasz się już niedługo,później bedziesz czekała kiedy brzuszek zniknie i zamiast niego będziesz miała swoją córusie albo synusia
Ostatnia edycja:
Podziel się: