reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bietko ja za 2 miesiace koncze 40 lat :-) czuje sie na 25 :-D:-D:-D he he ale zrobie te badanie sama dla siebie no i dla maluszka bo jezeli byloby cos nie tak a mozna by mu pomoc jeszcze w lonie matki to nie podarowalabym sobie tego przeoczenia. Ale powtarzam ze jest i bedzie dobrze :-):-):-)

reklama
Jestem i ja po zakupach... wykończona :/
zamierzam zrobić leczo i galaciki :)
Bobo może siusiasz tak często na fasolinkę ;-)

Ostatnia edycja:
losiczka na pewno wszystko będzie dobrze :-) pewnie zrób je dla siebie i swojego spokoju wewnętrznego.

ilona jasiek zawsze ruszał się książkowo ??? tzn. tak jak powinien 10 razy w ciągu 2 godz. ??? stresujące jest to liczenie ???

bobo do auchan jechaliśmy na zakupy, lubię tam jeździć mają dużo tańsze rzeczy niż w carfur, Kaufland czy tesco. A wydaje mi się ze lepsze jakościowo i tańszy ser żółty :/

marta my poki co to biedronka bo tesciowa kupuje no ale teraz przerzucic na makro ponoc sie ma wiec zobaczymy. ja szczerze to w auchan nie robilam nigdy zakupow . daleko mam :-)

My też mamy daleko do auchan ale raz na jakiś czas można :) a mieszkamy blisko makro bo na przeciwko galerii pestka, no ale do makro trzeba mieć kartę nie?

bietka http://allegro.pl/detektor-tetna-plodu-nowy-zel-gwar-kurier-0zl-i2114305772.html

bobo
urinal sobie kup go nawet w ciazy mozna brac bardzo szybko pomaga

reklama
u mnie w Auchanie nie ma nic dziewczyny - sklep ogromny ale bardzo mały asortyment spożywczo-chemiczny. Dużo zabawek, ciuchów, łopat, ale sera to szukaj ze świecą :-)

zagubiona
fajna rzecz :) muszę pomyśleć nad tym... tzn. na pewno go kupię :-) muszę pokazać M.

Ostatnia edycja:
Do góry