reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej kobitki, ja już właściwie po sprzątaniu i gotowaniu więc mieliśmy taki dzionek kur domowych :) Wczoraj za to hmmm na teście owu wyszła mi 2 ale trochę bledsza kreska, a jeszcze w pracy rozmawiałyśmy z koleżanką, na temat tego, co robić, żeby w związku, małżeństwie nie zagościła nuda w "sypialni". No więc jak dodałam jedno do drugiego to... ubrałam się mega sexi, szpileczki, pończochy, czerwona szminka i tak gotowałam mojemu mężowi makaron z sosem szpinakowo - serowym, na stole winko, świeczki, muzyka w tle... nie muszę chyba mówić jaką miał minę jak wszedł do domu hihihihi ech nawet jak fasoliny z tego nie będzie to warto takie wieczorki od czasu do czasu organizować :)

A co do testów owu, to dziś wylazł meeega mocny więc chyba coś jest na rzeczy.... ;) trzymajcie kciuki! Ja trzymam za Was bardzo mocno, zwłaszcza za te co są w podobnej przyjemnej sytuacji mordowania węgorza hahahah

- świetny pomysł :) .... trzymam kciuki za staranka :tak:

polisia - koniecznie po badaniu zdaj relacje :tak:

scotland, martasx GRATULACJE :-)

dziewczyny mam pytanie, jestem w 20 tyg ... ciąża OK, gin nie wspominał nigdy o l4 - ale ja bym już chciała, tak jak pisałam, mam dość. Jestem bardzo zmęczona ... czy on może mieć jakieś obiekcje... zaczynam się denerwować... że mogę w środę nie dostać L4 :(

Zagubiona masz rację, po prostu u mnie jest tak, że krew zleca się po usg jeśli coś wychodzi nie tak, ale faktycznie można zrobić w pakiecie. Ale fakt pełne genetyczne to to usg + krew :)))) zamieszanie wprowadzam :D

Lori zdam relację, niech już będzie środa!!!!!

już tak się nastawiłam na odpoczynek , że nie widzę innej opcji :-)

dziś przespałam cały dzień... tzn o 8 zjadłam śniadanie, poszłam spać... wstałam o 12 zrobiłam obiad, pokrzątałam się do 14- zjadłam obiad i poszłam spać... i znów bym spała... :(

polisia jeśli nie masz wskazań, to lekarze nie zlecają genetycznych krew+ usg.
Mierzą przezierność i nosek na zwykłym usg 2D.
Wszystko będzie dobrze :) widzę, że dużo osób ma w środę wizytę.

bietka a z cukrem nie masz problemu ?? ja tak mialam z aniolkiem non stop spalam i okazalo sie ze to cukrzyca ciazowa mnie usypiala

zzagubiona glukozę mam 39- a norma od 40- i 69 a norma od 70. Lekarz powiedział, że to normalne przy badaniach na czczo.I że to nie jest zbyt nisko.
Z moim spaniem jest, że do 14 tyg prawie mnie nie było na forum... bo spotkania z porcelanką i spanie... od 14 tygodnia - nagły przypływ energii. Odwiedziłam sklepy ciążowe... kupiłam mnóstwo rzeczy- normalnie szał-ciał !!! Kino, spotkania ze znajomymi - poprostu odżyłam :)
I od tygodnia, dwóch, znowu obserwuje spadek formy... i zrzucam to na karb mojej pracy... bo jedna koleżanka odeszła... druga ma rękę w gipsie i pracuje za trzy osoby... i jeszcze mi dali aneks zwiększający zakres obowiązków -a to chyba już nie zgodne z prawem... :wściekła/y:

lekazr w środę zobaczy moją gkukozę. Krzywej cukrowej jeszcze nie robiłam...

reklama
ciekawe te twoje normy ja znam na czczo 60-90 godzina po 91-140 przy obciazeniu 50g glukozy a przy 75g po godz do 180 a po 2 do 140

aaa no tak te wyniki co ja znam to po krzywej ale glukometrem 60-90 na czczo po godzinie do 120

Do góry