reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzieki dziewczynki :-) myslalam ze maz sie nie zgodzi na ta torebke bo kosztowala 130 zl :szok: no ale jak zobaczyl moj blagalny wzrok to sie zgodzil ale on nie lubi moich duzych torebek a ja wprost je ubustwiam :-) widzialam jeszcze wiele pieknych sukienek i w ogole no ale 170zl za sukienke letnio-wiosenna to troche duzo a poza tym maz mi powiedzial jak sie napalalam na ta sukienke : "po co sie tak starasz z kupowaniem jak i tak nie polazisz bo bedziesz w ciazy " haha ten to jest udany. no ale bluzeczki nadadza sie na brzuszek sprawdzialm ich rozciagalnosc przed zakupem hehe

reklama
Bobo mąż prawdę mówi a co :-D będziesz, będziesz w ciąży nim się obejrzysz.
Ja też mam kilka bluzeczek takich do getrów idealnych pod brzuszek, teraz są takie ładne rzeczy dla kobiet w ciąży :)
Lorelain Jeszcze troszkę byle do marca :)

jestem juz i ja

bobo
torebka fajna ja osobiscie wole male tyle by portfel telefon sie zmiescily bo inaczej mam taki balagan ze glowa boli nic znalezc nie moge hehe

lori ja tez wiosny juz nie moge sie doczekac

wiola
no to pochwal sie ta rudoscia

ja mam z ciazowych ciuchow to tylko 2 pary spodni jeansy i eleganckie reszte to nosze normalne ciuchy tuniki sukienki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta no mam nadzieje ze sie szybko uda zafasolkowac :-) tak bardzo bym tego chciala.
zagubiona mala torebka by u mnie nie przeszla no bo ja wszystko potrzebuje hihi a burdel w torebce mam ogromny ale idzie sie polapac hihi. porzadek mam zawsze godz po sprzataniiu torebki pozniej juz robi sie jak zawsze ale ja to lubie lubie moje duze torebki :-)

kobiety nie wiem jak sie to nawet robi (zdjęcie wrzuca)pozatym zaraz jedziemy do teścia bo mam mu posprzatać w domu bo on sam mieszka masakra z tym sprzataniem ledwo u siebie ogarnęłąm a tu już musze dalej na szmacie jechać:-)odezwe się jak wróce

WIOLKA jak wchodzisz w " dopisz" tu masz u góry taki obrazek z drzewkiem klikasz na to i wybierz plik wgrywasz z komopa i jest :-D

Gdzie się wszystkie podziałyście ?

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo chcieliśmy iść ale nie wiem czy pójdziemy, trzeba najpierw na zakupy jechać, a ja mam takiego lenia dzisiaj, że najchętniej bym została w domu i nigdzie nie wychodziła :)

Do góry