reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

leże cały dzien i nawet nie chce mi się włosów umyc ... nic nie sprzątalam i za obiad też sie jeszcze nie zabrałam :sorry2:

reklama
MARTA- to jestesmy dwie:-) jakaś paskudna infekcja ci sie przyplątała ale ten pomysł z zakupem tantum rosa który ci któraś z dziewczyn podrzuciła to nie głupi bo to chyba działa tak kojąco i antybakteryjnie już nie długo będziesz po wizycie może ci coś lekarz więcej powie oprócz tego że jesteś w ciąży bo to już wiesz:-D:happy2: trzymam kciuki

LOREIN-nie będę narazie sama chyba testować bo 28 gin mi kazał przyjść na usg będzie patrzył czy jajeczko dojrzewa tylko że 25 powinna mieć @ jak przyjdzie na czas takze jeszcze zobacze co z tego będzie

wiolka zobaczę co mi lekarz zapiszę mam nadzieję, że do środy nie zaszkodzę fasolce :/ póki co kupiłam rumianek, zaparzyłam i w łazience posiedziałam na naparze, mam nadzieję, że coś pomoże :)

marta bluzeczek nie mogge znalec na necie a zdjec poki co nie mam jak zrobic bo mezus siedzi hihi :-)
torebka taka :-) uwielbiam duze i jak ja zobaczylam to nie moglam sie oprzec :-) kolorek jest troszke jasniejszy niz na tym zdjeciu i ma tez pasek dlugi :-)

402684_333794736658663_184734028231402_921661_1492449109_n.jpg

MARTA napewno nie zaszkodzisz skoro lekarz doradził ci clotrimazolum a rumianek nie jest szkodliwy więc będzie ok:-) BOBO no torebka super to zaszalałaś:happy2:kazdemu się raz na czas należy:cool2: A ja zrobiłam sobie farbe płomienna iskra i wyszedł faktycznie jasny rudy:-D

reklama
Ja farbowałam cały czas na swój kolo,r ciemny brąz, aż stwierdziłam, że to bez sensu i już nie farbuje, póki co nie mam siwych włosków he he he :)

Do góry