reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo ja jestem:)

katy dzięki a wiesz, że wczoraj mi przyjaciółka powiedziała, że w firmie krążą plotki, że w ciąży jestem:)))) czyżby wiedzieli coś więcej niż ja:-D

reklama
katy haha bobo straznik teskasu haha albo meksyku bo my tu mamy taki meksyk kazda inna i z czym innym :-) czapku i pale kupie i bede siedziec a jak ktoras bedzie miala zle mysli albo bedzie niegrzeczna bede bic pala po tylku :rofl2:

Marysia ja juz 3 dzien z rzedu co wieczor wypijam litre soku pomaranczowego......mmmmmm....pycha:tak:
Zzagubiona i jeszcze sie nie chwalisz?????:-)
Jane moze widza cos co juz nie dlugo sie pojawi ;-)
Bobo a czy bedzie karny jezyk????:-D

a ja, zmykam, bo trza się postarać o fasolkę ;-)

Dobranoc dziewuszki i trzymam kciuki za Twój jutrzejszy teścik, Katy :-)
Papapa

katy a wlasnie o ktorej dasz znac jaki wynik tesciora? zaraz po sikancu pisz Kochana bo jak otworze me slipia to chce widziec cudowna wiadomosc :-)

reklama
Rozia to owocnych ;-)
Oj Zzagubiona uchylilabys rabka tajemnicy :sorry:
Bobo a moze dla nas na kolejny cykl..... jezyk z jednym kolcem :-D:-D:-D
Rano rano chyba ze @przylezie...ale mysle ze przyjdzie za dzien lub dwa...kurcze wszystko mi sie popieprzylo w tym cyklu

Ostatnia edycja:
Do góry