reklama
K
karol_in-a
Gość
scoti- ja tam widzę bladą kreseczkę- która z dnia na dzien będzie coraz ciemniejsza, więc gratuluję Słoneczko!!! cieszę się i nakazuję dbać o siebie )) a no i mówiłam, że objawy iście okresowe? ja miałam tak samo )))
suonko- nie dziękuję, żeby nie zapeszać.
uciekam moje kochane i życze wam miłego weekendu
suonko- nie dziękuję, żeby nie zapeszać.
uciekam moje kochane i życze wam miłego weekendu
scotland18
Fanka BB :)
M wrocil z silowni, patrzy na mnie i widzi ze sie usmiecham jak glupia, pyta sie co sie stalo, co Mya nasrala na podloge? popsula mi mp3? i chyba za 6 razem jestes w ciazy? hehe a ja sie poplakalam glupol no ale ja mu codzinnie pokazuje wykres i mogl sie domyslac ale myslal ze bede testowac jutro
Z
zZagubiona
Gość
"Mya nasrala na podloge" hahaha
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
scotland hehe a to mezus mial nowine na wejsciu :-) strasznie Kochana sie ciesze i gratuluje jeszcze raz :-)
to druga fasola w lutym tak? marta i scotland? pominelam kogos?
to druga fasola w lutym tak? marta i scotland? pominelam kogos?
scotland18
Fanka BB :)
rozia juz zmieniam
bobo trzecia silene jeszcze
Zagubiona z tym sraniem na podloge to u nas juz normalka najgorzej ma ten kto to potem czysci;-)
bobo trzecia silene jeszcze
Zagubiona z tym sraniem na podloge to u nas juz normalka najgorzej ma ten kto to potem czysci;-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
haha tez sie usmialam z tego srania haha
a no tak 3 fasole w lutym a jeszcze troche testowanek przed dziewczynkami wiec oby bylo ich wiecej :-)
a no tak 3 fasole w lutym a jeszcze troche testowanek przed dziewczynkami wiec oby bylo ich wiecej :-)
reklama
P
polisia
Gość
Scoti ja widzę super kreseczkę! ściskam ciepło! i rozbawiłaś mnie z tą swoją "zgadywanką" co się stało
Podziel się: