reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam w deszczowy piątkowy poranek!

Ja czuję mega radość z nadchodzącego weekendu jaki spędzimy "razem", choć z drugiej strony perspektywa przygotowania tylu potraw.... Dam radę ;)
Moje objawy.... - brak! Nic a nic mi nie jest. Nawet cyce przestały mnie boleć- mam wrażenie, że są pełniejsze i bardziej jakby napięte, ale nie bolą, nie zmieniaja się brodawki- zupełnie nic. ;)
Brzuch pobolewa wzdęciowo, ale wrócxiłam do dobrych nawyków picia siemienia lnianego, więc powinno być dobrze. Poza tym czasem coś jakby gdzieś pod pępkiem, innym razem jakby koło jajnika coś ni to zakuło ni zabolalo, więc chyba się Maleńtas rozpycha ;)

Przepraszam, że nie tak do każdej, ale jakoś mi tak jeszcze sił brakuje....
Miłego dzionka dla wszystkich ;)

O matko! Już 10 tydzień leci ;))) Jak supcio! Za 5 dni wizyta ;)

Teraz mi się przypomniało, że Lori wstawiła zdjątko brzunia- rewelacyjny, ale rzeczywiście wygląda albo na ciążę mnogą, albo na dalszą ;) Gratuluję!
Dżoana- trzymam kciuki...
Katka ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolciu gratulacje z powodu 10 teczki:-):-):-) zadnych dolinek kochana .Male sobie rosnie zdrowo a jak chcesz to ci troche moge oddac tych nudnosci hi hi

Wiewióra- ja naprawdę z tego powodu nie cierpię i nie płaczę. Nic a nic mi nie jest. I staram się myśleć pozytywnie. Jak tylko minie środowa wizyta u ginekologa to będę skakać z radości tak bardzo, że aż chmur sięgnę ;) Ale do środy jeszcze spokojnie. A małe mam nadzieję, że organizuje sobie po prostu miejsce ;)

Witam porannie:-)
Dzoana ja niby jutro dzien przed @ planowalam ale zaczynam sie bac :sorry:
Malami kochana to moze byc zasluga lutki ......a co do klotni to ja tez czasami lubie odswiezyc atmosfere;-)
Karolcia widac taki twoj urok ze przechodzisz jak na razie bezobjawowo....ale im bedzie dzidzia starsza tym bardziej bedziesz sie czula w ciazy :tak:
Losiczka tobie kochana to ten baban chyba juz do porodu z twarzy nie zejdzie:-D......cieszymy sie razem z Toba:-)

Ja za 10 min musze wychodzic do pracy i wpadne dopiero popoludniu :zawstydzona/y:

Katka- Twój wykres jest bardzo ładny więc bardzo mocno trzymam kciuki by już taki pozostał :) nie nakręcam Cię, nie zapeszam- po prostu czekam i trzymam kciuki ;) Nie zajrzę do Was przez weekend, ale qrcze liczę na wieści zaraz w poniedziałek jak tylko zacznę nadrabiać ;)

witam porannie :-)
Ja jeszcze w pracy, mam nadzieje że tylko do środy :)
Lorelain ja mam taki brzuch w 20 tygodniu :) łoooo ale masz brzucholek :-).
Już zaczynam się martwić, czy mój nie jest aby za mały... no ale to moja pierwsza ciąża , więc może ... :-)
karolina - wszystko będzie dobrze zobaczysz :) nie każda ma mdłości... nie każda ma typowe objawy i tu na forum, jest duuuuużo takich przykładów. POmyśl sobie, że jak się smucisz to maleństwo też jest smutne

Karolcia wiesz ta tempka to moze byc taka za sprawa Lutki :zawstydzona/y: no ale co zrobie....nic....czekam....

hej dziewczyny :) Kurcze zabiegana jestem strasznie i nie mam szans na wszystko odpisać. Gratuluję brzuszków i serduszek ;) za bobosexy trzymam kciuki sama troszkę walczę z węgorzem troszkę... ;)
KatyB trzymam kciuki :)
Malami trzymam kciuki za owocne wieczory... Ja też w oczekiwaniu na owu. Ale bardziej zdaję się na intuicję niż na testy, wczoraj na teście owu pojawiła się delikatna kreska, może to oznaczać, ze po woli nadciąga, ale zgodnie z instrukcją test negatywny. Mój organizm jednak jakoś "uśmiechnięty" więc piątkowy wieczór powinien być miły...

reklama
bietka- ale ja się nie smucę i nie panikuję- naprawdę. cieszę się, że nie tulę porcelanki i mogę normalnie funkcjonować. ;) Nie powiem, żebym się troszkę nie martwiła- bo bym skłamała, ale chyba każda z nas ma jakies lęki przed wizytą, prawda? Ja po ostatnich doświadczeniach moich znajomych z tego okresu troszkę się boję, ale wierzę że wszystko jest w porządku i w środę będę tak szczęśliwa jak Losiczka ;)

Do góry