reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy och....ale to nie taka mała sprzeczka tylko cos powazniejszego :-(

Domiska to do dzieła hehehe i zabij wegorza hihihih

Bietka podobno 2 ciąze widac duzo szybciej ,nie martw sie ze cos nie tak :-) u mnie z Synkiem moim to do 7 m-ca nic nie było widac a jak szłam do porodu to wazyłam 61 czy 2 kg i wszyscy sie dziwili ze toooo juuuz???? hehe ha mały ważył 3420 i miał az 57cm ;)

Karolinko zobaczysz ze wszystko jest ok z maleństwem :-D

reklama
witam się :)

Karolcia - moja siorka tez całkowicie bezobjawowo przechodziła ciążę a wszystko bylo jak najbardziej OK :tak: ... ja teraz mam słabe objawy i czasami przyjdzie mi tylko fala mdłości, ale generalnie czuje sie całkiem dobrze, zupełnie inaczej niz poprzednio i tez mnei to martwi. Chyab dopuki nie przejde pierwszego trymestru to za kazdym razem bede panikowac :sorry:

Wpadam sie przywitac i zaraz uciekam do pracy:(A tak mi sie nie chce!!!Miałam straszne koszmary dzisiaj onosnie mojego synka...wrrrrr...obudzilam sie z placzem...masakra,caly dzien do d...pewnie bede miala przez ten sen..:no:

Pozatym jest ok,od wczoraj biegam co chwile siku nawet w nocy dwa razy bylam co mi sie normalnie nie zdarza,moze sie przeziebilam,no albo....nieeeeee...jakos to do mnie by chyba nie dotarlo tera:no:z heheh.

karolinkatylko sie cieszyc ze bez przytulanka porcelanki poki co...i zycze ci zeby cala ciaza tak fajnie przebiegała:))Ja z synusiem dopoki nie dostalam brzucha(ok 6mca dopiero!!!) to nawet nie czulam ciazy,a z corcia do 4go mca nie moglam sie ruszyc dalej niz dwa metry w promieniu kibelka hahha:-)

Witam:)

Zagubiona
mam nadzieję że ta dieta nie będzie musiała być taka drastyczna.A powiedz mi masz zniżkę na paski do glukometra? I jeszcze mam pytanie jesz mniejsze porcje czy takie żeby się najeść?

Lori
nie martw się wielkością brzucha ja mam taki ,że mogłabym już rodzić hehe z córką do porodu takiego nie miałam

Katy
trzymam kciuki,żeby ta tempka była wysoka nie od lutki tylko od fasolki:-)

witam kotki :)
Dzoana zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy nooooooooooo .........Ja nic nie mówię :-D jest pięknie jak na razie i niech tak zostanie :-D
Malami witaj skarbie, prosze sie nie kłócić nununu :sorry: ale pewnie facet podbadł co ??????????? :) bo MY kobiety przeciez jesteśmy grzeczniutkie
losiczka ja sobier wyobrazam jak spałaś dziś :) uśmiech z twarzy nawet przed sen nie schodził :) ahhhhh tez tak miałam, i mam do tej pory a jak :):-D
Karolinka u Ciebie to dziś 10 mija tydzien a zaczyna sie 11 :) pięknie leci słoneczko :) a poza tym skarbuś pamiętasz jak ja zaczełam panikować ok 9 tyg ze nie mam objawów?????? no własnie a to było chwilowe bo po 2 -3 dniach znów powróciły, takze spokojnie ;) poza tym naprawde mozna przejsc przez ciaze bez objawów :)

Ja lece coś szybko zjeść bo dopiero co sie zwlekłam ma czuję ze maluszek mi fika wiec chyba głodne dziecko, no i to większe też głodne wiec matka musi sie przywitać z kuchnią :-D

karolinka... każda przed wizytą ma stracha, czy to jest 11 tydzień czy 30 ... tak to już jest. martwimy się o nasze maleństwa.
U mnie w 14 tygodniu minęły nagle wszystkie objawy- pewnego dnia wstałam i nie pobiegłam do kibelka... nagle poczułam przypływ energii, zaczęłam się "dziwnie dobrze czuć". Wyspana... nic mnie nie bolało. I zamiast się cieszyć -płakałam, że z dzidzią coś nie tak... bo tak nagle wszystko odeszło. Ale jak widać, jest OK :-)
tutaj nam możesz się wygadać... a i ja mam wizytę w środę jak i TY - więc będę trzymała kciuki na nas obie :)

ilonko smacznego ;)))
noo oczywiscie ze G podpadł i to baaaardzo!!!!wiec w weekend bedziemy sie mijac bo ja nie mam zamiaru sie do niego odzywac!!!!!!!!!!!!!!

słońce założę sie ze padnie na kolanach przed Tobą :) i bedzie dobrze, no i to teraz TEN wasz czas wiec lepiej niech przeprasza pieron bo szkoda cyklu !!!!!!! :)

Kochane potrzebuję fajny przepis na naleśniki na słodko :) INNE !!! BO juz mi sie znudziły z dzemem albo z serem, a mam dziś chęć zrobić własnie :)

reklama
CZeść dziewczynki
ze mnie dziś słaby kompan będzie tempka w dół jutro nie testuje bo nie ma sensu:( nie będę wam smucić
Życzę wam miłego dnia

Do góry