reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No to kanał... Bo ja to właśnie nie lubię nie wiedzieć na czym stoję...

Zmykam się kąpać i do łóżka, bo mój M już się niecierpliwi :-)

Do jutra :)

Ostatnia edycja:
A gdzie reszta? Co tu taka cisza dziś? katy, jane, dzoana? Wy wieczorami aktywne byłyście zwykle, gdzie jesteście?

Jane wcina teraz faworki z kolezankami :tak:a ja was podczytuje ale nic madrego dzisiaj nie moge wykrzesac z siebie wiec jakos tak z boku stoje :-(

Bobo nie mam nawet ochoty na sikanie:-(....wiem ze ten dzisiejszy spadek to tylko poczatek....powiem ci ze nawet nie mam jednego tescika w domu wiec sprawa ulatwiona, ale brzuchol pobolewa czasami dosyc mocno i boli mni tez prawa str a jak ona boli to @ na 100 %
A ty biedna nadal czekasz????

ano czekam kochana i mam juz dosc bo szczerze to nigdy nie pragnelam miec @ tak jak teraz hihi :-) Kochana tempka roznie dziewczynom pokazywala a test pozniej pokazal dwie krechy, badz dobrej mysli poki nie ma @ .
dobranoc ide spac Kochana

Rozia, no jestem jestem, ale w tym tygodniu mam pierwszą zmianę, więc w pracy nie popiszę, bo koleżanki ciągle mi chodzą za plecami, a popołudniu albo mam zajęcia albo ide się skimnąć i śpię do 19:-( W środę w ogóle nie weszłam, a wczoraj nadrabiałam wieczorkiem dwa dni Waszego pisania:-) Ale dzisiaj już będe popołudniu, bo postaram sie nie spać;-)
Piąteczka, nie wiem nawet co powiedzieć, po prostu przytulam mocno:-(
Jane, wstrętna @, a miałaś śliczny ten wykres, prawie, że książkowy. W tym cyklu będzie dobrze, w końcu 13 to szczęśliwa liczba. Ja przez cale życie miaszkałam pod 13 numerem, w dzienniku też była 13-ta i na brak szczęścia nie narzekam:-)
Kate, jutro testujesz, czy dzisiaj:-)? Wykres obiecujący, może się udalo, trzymam &&&
U mnie tempka szaleje, nie wiem o co kamann, mialam testować jutro lub pojutrze, ale teraz sama nie wiem. Ostateczny termin na @ mija w poniedzialek. Wydawalo i się, że okres mam regularny, ostatnio był krótszy, a teraz nawet żadnych sygnałów nie mam na @ Żeby nie było tak fajnie na ciążę tez nie mam,a z moim poziomem hormonów też kiepska sprawa. Więc w zasadzie to nie wiem co robić.

Witam porankowo
Losiczko bardzo sie ciesze ze wszystko z fasolką ok :-)

Lori aaale czad jaki brzuchalek fajny

Katy no wiesz hihi ale poszło pieknie znowu do góry ,ok kochana nie puszczam &&&&&

zZagubiona jeszcze kusiła słodkosciami na noc hihihi ;-)
dzoana no czekamy :))) ii miejmy nadzieje ze to wreszcie fasolinka :-D

a ja zbieram sie do pracy..i bez humoru dzis bo wczoraj strasznie z G sie pokłócilismy no i oczywiscie nie rozmawiamy!!!!

życze wszystkim miłego dnia :)

reklama
WITAM SIE I JA :-):-):-)

MalaMi dzieki kochana caly czas przed oczami mam te moje serdunio malenkie i usmiech p.doktor :-)

Lorelain jejciu jaki ty masz brzusio :happy: sliczny i naprawde duzy. U mnie to dopiero okolo 20 tyg cos wyskakuje bo mi raczej idzie w pas tzn tam gdzie powinna byc talia a dopiero pozniej w brzusio. I w moim przypadku ze kolejna ciaza szybciej brzuch sie nie sprawdza. Ale nawet lepiej przynajmniej moge sie ruszac zwinnie he he.

Dziewczynki obiecuje wam ze jak wpadnie moj pierworodny to pokaze wam fotke . Starszym chlopakom powiedzialam stwierdzili ze oni wiedzieli ze predzej czy pozniej by to nastapilo he he tzn kolejna ciaza :-):-):-) maluchom jeszcze nie mowie dopiero po usg genetycznym.

A u mnie nudnosci od switu he he ale trzeba to przetrwac!!!!!!!!!!!!!

Milego dnia

Do góry