reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Viola- no bo chyba nie ma nic gorszego jak się nastawić, że to co mówi lekarz jest prawdziwe. więc ja bym jeszcze nie odsprzedawała tych ciuszków, bo może się znów odmieni ;) A Antoni- Antek- to bardzo ładne imię. Jak dla mnie oczywiście.

pamela- no ja nie wiem jaki to ból, ale mam nadzieję, że nie poznam osobiście. Nie mniej jednak rozumiem i wspolczuję i jej i tym, które miały podobne doświadczenia. Dlatego spać później nie mogę i się denerwuję o Was wszystkie, a później o moje maleństwo- czy z nim wszystko jest w porządku. Ech....

Losiczko- najpierw dowiedzialam się o piąteczce i nie mogłam spać cała noc, a następnego dnia w pracy ta znajoma powiedziała, że serdusio przestało bić 3 tygodnie wcześniej i ma zabieg. Totalnie mnie to zdołowało i przybiło...

Wielkie wspolczucia dla PIATECZKI - tule bardzo mocno, bo tylko tyle moge zrobic :-( a z Wami dziewcznki zegnam sie do jutra bo dzis juz mnie niestety nie bedzie, buziaki i samych dobrych wiesci.

(*) tak mi przykro piateczko ehh jakie to zycie niesprawiedliwe
pamelo kochanie oczywiscie ze nie ma sie czego wstydzic, mam nadzieje ze pomoze ci to uporac sie ze swoim smutkiem

zycie jest niesprawiedliwe , nie dosc ze tak Ciezko dostac nam nasze malenstwa to potem takie tragedie :( powiem Wam ze czasami se tak mysle ze dobrze ze mi sie nie udalo na poczatku niz np, pozniej

Witam wszystkich...

Ależ smutne wieści od Piateczki :-:)-:)-( Bardzo mi przykro i tulę Cie mocno, a dla Twojego Aniołka
[*]:-:)-:)-( Trzymaj się i wracaj do nas jak już będziesz gotowa... Będziemy tu na Ciebie czekać!!!

Pamela to żaden wstyd !!!!!!!!!!! Najważniejsze,żeby Ci to pomogło !!!!! A jak chcesz się wyżalić, wygadać i wypłakać, to zawsze tu jesteśmy i chętnie Cie wysłuchamy !!!!

Aniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! :-) Obyś w sobotę dostała najpiękniejszy prezent w postaci II kreseczek:-)

joweg dla Ciebie też wszystkiego co najlepsze i trzymam kciuki za maj ;-)

reklama
Piąteczko ...kochana współczuje ,wiem ze potrzebujesz teraz tylko czasu dla siebie ,ach....znam ten ból :(
Zapalam Swiatełko dla Aniołeczka (*)

Do góry