reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka oj kochana TY to nie strasz bo....:p czytałam o tym ale jak sie okazało to tylko mit z tym tętnem wiec Ja nadal sie łudze !!!!!!!!!!!!! wierze ze po tym co przeszłam Bóg mi wynagrodzi cierpienia i bede miec córkę !!! a jak nie to sie za jakiś czas postaram o nią :-D mysle ze nie prędzej niz w wieku 30 lat :-D
joweg NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
Roszpunka a kiedy planujesz isc prywatnie ?????????? super ze wizyta udana !!!!!!!!!!!!
scotland fajny pomysł :) jestem ZA :)

reklama
zadzwoń do banku Joweg zobaczysz co ci powiedzą a jak nie to pytaj w pracy ;/

Witam się i ja dziś z wami dziewczyny:-) ILONA- twoja dziecinka cudowna :happy2: VIOLA- gratuluje synusia!:tak: ANIA wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń JOWEG- tobie tak samo samych szczęśliwych dni wiary w siebie a wszystko się uda:happy2: SILENE biedactwo znowu cię męczy:sorry2: PAMELA- najlepiej iść odrazu do specjalisty po co wszystko w sobie dusć skoro są ludzie którzy pomogą ci poradzić sobie z samą sobą bólem i cierpieniem,znajda sposób żeby radzić sobie z tymi złymi emocjami.Ja raz brałam udział w takim szkoleniu mieliśmy tam swojego psychologa w grupie rewelacyjna sprawa to było niesamowite doświadzczenie wielu ważnych rzeczy się tam nauczyłam i przedewszystkim że od problemów się nie ucieka tylko się je rozwiązuje,zobaczysz jaką ulge przyniesie ci wyrzucenie z siebie wszystkiego:-) nie pochwaliłam się wam moja córa była przegrzeczna u dentysty bez znieczulenia bo nie chciała grzecznie siedziała i dała sobie zrobić z ząbkiem oby tak dalej:-D

aniabuchowicz-maz poszedl do baku wlasnie , bo niby czasami w necie nie pokazuje odrazu jak kasa przychodzi tylko czasami nawet dzien pozniej :/wiec poszedl do banku i dyspokonto niech zrobi bo marnie to widze hehe :d

Kochane mam bardzo smutne wieści od piąteczki...
Wie, że sie bardzo o nią martwicie i ciekawi ją co u Was.
Niestety nasz kochany Tygrysek stracił swoja fasolkę w niedzielę. Lekarze upatrywali się przyczyny w osłabionym i wycieńczonym organizmie przez stres i niejedzenie. Jest już w domu. Dochodzi do siebie. Obiecała, że jak tylko się ogarnie i uporaz sama ze swoim smutkiem to zapewne do Was zajrzy. Póki co w jej imieniu pozdrawiam wszystkie bardzo mocno.

KAROLINA- pozdrów ją koniecznie i powiedz jej żeby się trzymała zbierała w sobie siły trzymam za nią kciuki:-),przykro mi bardzo:-(

Dziewczynkom,które mają dziś swoje święto wszystkiego naj naj najlepszego:)

Lori my nie celowaliśmy w chłopca tylko w owulkę żeby w ogóle się udało. Widzę,że mąż troszkę rozczarowany ,może nie rozczarowany ale już był nastawiony.Musi się przestawić. Zresztą lekarz wcześniej mówił że to 99% .Najważniejsze żeby był zdrowy no i jeszcze z tą cukrzycą muszę się uporać. No i imienia nie mamy .Miał być Szymon ale w między czasie w bliskim otoczeniu pojawił się Szymonek. Nie wiem może Antek? Co myślicie?

Ilonka no mam ciuszki dla dziewczynki ale może uda się odsprzedać i w to miejsce kupić dla synka hehe.

Biedna piąteczka a ona chyba w 8 tyg się dowiedziała o ciąży...(*) dla aniołka

reklama
Do góry