reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta no to nie cień ani nie bladziocha :p to super kreseczka :-D a mąż za chwilkę ochłonie i bedzie sie cieszyć , zobaczysz :)

reklama
Ale wiecie co on mi ciągle wmawia że za wcześnie go zrobiłam, bo powinnam go zrobić jak @ mi się spóźni jakieś 5 dni i tak mi gada :/

MARTA piekna kreseczka :-):-):-)

Przed chwila byla babka odebrala torebki i tak przez chwile rozmawialysmy o imionach dzieci a ona na to ze ja to napewno bede miala chlopaka :baffled::baffled::baffled: i ze wszyscy jej mowia ze nie ma sie odzywac bo zawsze to co wyklepie sie zgadza :baffled::baffled::baffled:

No to bedzie Macius :-):-):-)

Marta moj maz to dopiero zaczal rozmawiac o dziecku w tym tygodniu :baffled: nie ktorzy mezczyzni to naprawde kosmici no moj to napewno !!!!!!!!!!

Nawet nie zauwazylam ze mi 1000 postow minelo. A KIEDYS SOBIE MARZYLAM ZEBY BYC W CIAZY JAK MI MINIE 1000 I SIE SPELNILO
:-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Macie rację oni są z marsa oj musi to do niego w końcu dotrzeć, przecież będzie tatą :)
Lecę do sklepu za 30 minut do Was wracam :)
Kurcze jutro idę do pracy i nie wiem jak bez was wytrzymam tak długo :)
tu jest tak fajnie że nie da się nie myśleć o Was :)

Ostatnia edycja:
Lorelain pierwsze jak sie dowiedzial to powiedzial ze moze w koncu bedzie coreczka ;-);-);-) ale pewnie na naszych marzeniach sie skonczy he he . No na 6 to ja juz sie nie pisze , macica by mi wypadla ha ha :-D:-D:-D

pospalam sobie troszke :-) jeju jak mnie cyce i ten jajnik bola a wredoty jeszcze niet :wściekła/y: no idzie zwariowac
marta maz dojdzie do siebie i bedzie sie cieszyl. ja pamietam zakoczenie mojego hehe :-)

Hejka wieczorem, podczytywałam Was caly dzień, ale byłam zmasakrowana po minionej nocy. Skimnełam się 2 godzinki i juz mi lepiej.
Marta, GRATULACJE dobra passa na forum trwa, oby tak dalej. Teraz czekamy na II jane i bobo a w sobote na katy i kurcze, zapomniałam. Skleroza:zawstydzona/y:
Ja wyniki hormonów jutro odbieram, ciekawa jestem co mi wyjdzie.
Specjalistki od tempki doradzcie mi w sprawie mojej tempki dzisiaj? Którą uznac za bardziej wiarygodną?:-(

Marta zobaczysz ze jak dojdzie do siebie bedzie inaczej :)
losiczka a TY zrobisz psikusa i bedzie na odwrót i bedzie Majeczka :)

reklama
dzoana - ja bym zaznaczyla ta niższą którą mierzyłaś o twojej stałej godzinie i zaznczyła czarnym kułeczkiem że i tak może byc zaburzona ... trzeba zobaczyc co jutro wyjdzie z tempki :blink:

dziewczyny a ja panikuje przed jutrzejszą wizytą :-(

Do góry