reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
MARTA piekna kreseczka :-):-):-)
Przed chwila byla babka odebrala torebki i tak przez chwile rozmawialysmy o imionach dzieci a ona na to ze ja to napewno bede miala chlopaka i ze wszyscy jej mowia ze nie ma sie odzywac bo zawsze to co wyklepie sie zgadza
No to bedzie Macius :-):-):-)
Marta moj maz to dopiero zaczal rozmawiac o dziecku w tym tygodniu nie ktorzy mezczyzni to naprawde kosmici no moj to napewno !!!!!!!!!!
Nawet nie zauwazylam ze mi 1000 postow minelo. A KIEDYS SOBIE MARZYLAM ZEBY BYC W CIAZY JAK MI MINIE 1000 I SIE SPELNILO :-):-):-):-):-)
Przed chwila byla babka odebrala torebki i tak przez chwile rozmawialysmy o imionach dzieci a ona na to ze ja to napewno bede miala chlopaka i ze wszyscy jej mowia ze nie ma sie odzywac bo zawsze to co wyklepie sie zgadza
No to bedzie Macius :-):-):-)
Marta moj maz to dopiero zaczal rozmawiac o dziecku w tym tygodniu nie ktorzy mezczyzni to naprawde kosmici no moj to napewno !!!!!!!!!!
Nawet nie zauwazylam ze mi 1000 postow minelo. A KIEDYS SOBIE MARZYLAM ZEBY BYC W CIAZY JAK MI MINIE 1000 I SIE SPELNILO :-):-):-):-):-)
Ostatnia edycja:
Macie rację oni są z marsa oj musi to do niego w końcu dotrzeć, przecież będzie tatą
Lecę do sklepu za 30 minut do Was wracam
Kurcze jutro idę do pracy i nie wiem jak bez was wytrzymam tak długo
tu jest tak fajnie że nie da się nie myśleć o Was
Lecę do sklepu za 30 minut do Was wracam
Kurcze jutro idę do pracy i nie wiem jak bez was wytrzymam tak długo
tu jest tak fajnie że nie da się nie myśleć o Was
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
Fanka BB :)
losiczka - bo twój sobie pomyślał "a co mi tam, jedno w te czy wefte" ... oczywiście tylko taki żart
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Lorelain pierwsze jak sie dowiedzial to powiedzial ze moze w koncu bedzie coreczka ;-);-);-) ale pewnie na naszych marzeniach sie skonczy he he . No na 6 to ja juz sie nie pisze , macica by mi wypadla ha ha
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
pospalam sobie troszke :-) jeju jak mnie cyce i ten jajnik bola a wredoty jeszcze niet no idzie zwariowac
marta maz dojdzie do siebie i bedzie sie cieszyl. ja pamietam zakoczenie mojego hehe :-)
marta maz dojdzie do siebie i bedzie sie cieszyl. ja pamietam zakoczenie mojego hehe :-)
D
Dzoana.a
Gość
Hejka wieczorem, podczytywałam Was caly dzień, ale byłam zmasakrowana po minionej nocy. Skimnełam się 2 godzinki i juz mi lepiej.
Marta, GRATULACJE dobra passa na forum trwa, oby tak dalej. Teraz czekamy na II jane i bobo a w sobote na katy i kurcze, zapomniałam. Skleroza
Ja wyniki hormonów jutro odbieram, ciekawa jestem co mi wyjdzie.
Specjalistki od tempki doradzcie mi w sprawie mojej tempki dzisiaj? Którą uznac za bardziej wiarygodną?:-(
Marta, GRATULACJE dobra passa na forum trwa, oby tak dalej. Teraz czekamy na II jane i bobo a w sobote na katy i kurcze, zapomniałam. Skleroza
Ja wyniki hormonów jutro odbieram, ciekawa jestem co mi wyjdzie.
Specjalistki od tempki doradzcie mi w sprawie mojej tempki dzisiaj? Którą uznac za bardziej wiarygodną?:-(
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
dzoana - ja bym zaznaczyla ta niższą którą mierzyłaś o twojej stałej godzinie i zaznczyła czarnym kułeczkiem że i tak może byc zaburzona ... trzeba zobaczyc co jutro wyjdzie z tempki
dziewczyny a ja panikuje przed jutrzejszą wizytą :-(
dziewczyny a ja panikuje przed jutrzejszą wizytą :-(
Podziel się: