reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Karolina ja Cię rozumiem z tymi obawami, czasami to mam ochotę nie wchodzić na forum i nic nie czytać i co? i dzisiaj weszłam i przeczytałam i się przestraszyłam :/ Ale chyba faktycznie trzeba myśleć pozytywnie, ja się strasznie boję cieszyć, bo co się do tej pory "wyluzowałam" to coś wyskakiwało nieprzewidzianego i martwię się.
Teraz już nie mogę doczekać się końca mc, gdzieś za 1,5 tyg. planuję iść na usg genetyczne i musi być wszystko ok! ohhh

Agnes no właśnie każda z nas przechodzi inaczej, ja dołączam do grupy bez objawów, czyli tylko senność :) meeeega, ale już ustepuje, ze dwa dni już w dzien nie spałam, co oczywiście wpędza mnie w różne stresy.

Marta gratuluję i czekam również na relację co powie M ;-)

Gosiulek kochana ja testuje w sobote z AniaBuchowicz i Scoti i chyba jeszcze ktos.....ale mam skleroze :baffled:....a czemu nie lubisz staranek kochana????? :szok:
Suonko i jak ci poszlo to zapraszanie ????
Joweg no bylam w sklepie a recepty zapomnialam ale zaraz meza wygonie :tak:
Rozia ja bylam szczepiona na Wzw typu B 2 lata temu a tabletki bralam chyba 2 lata temu ale tylko przez 3 miesiace dla rozruszania plodnosci
Karolcia nie tylko dla ciebie to brzmi jak czarna magia, dla mnie tez:tak:
Aniu to koniecznie wez zdjecia z imprezy i tego fajnego prezentu jak sie spotkamy na kawe :-D
Roza ja wlasnie bylam dzisiaj omowic ale te nowe badania sa czarna magia wiem ze to watrobowe ale co ????:baffled:
Karolcia ty sie waz szalona rano, wieczorem zawsze waga wzrasta :-)
Agnes i takie podejscie jest wlasciwe dla ciezarowek :tak:
Jane jeszcze sie nie zamartwiaj....wszystko sie jeszcze moze zmienic na plusik....trzymam kciuki ;-)

Wiecie co nie tak sobie to wyobrażałam :( był tak zaskoczony ze sobie usiadł a ja mowię do niego no nie cieszysz się przytul mnie chociaż, przytulił do niechcenia po czym strzelił focha ze za w cześnie ten test zrobiłam i że szkoda ze nie znim trzymając sie za ręce a później mi powiedział ze jestem samolubna :(

Marta no co ty? To pewnie z zaskoczenia, zaraz dotrze do niego wiadomość i cię przepraszać bęzie za swoje zachowanie:-)

Katy ja miałam robione badania na wątrobę przy braniu tabl anty, a u Ciebie może tak - profilaktycznie:-)

A u mnie nadal nic temp nie rośnie :no::no: buu, zaczynam się poważnie martwić:(

Marta facetom nie dogodzisz:szok: nie bez powodu mowi sie ze sa z Marsa :-D daj mu troche czasu....ciekawe czy tak chetnie przy porodzie bedzie uczestniczyl :tak:
Roza profilaktycznie to mialam to pierwsze ale wyniki zawyzone wiec teraz kolejne juz dodatkowo tylko pod katem watroby :tak:

reklama
anna ja także CIę straaaaaaaaaaaaaaaasznie podziwiam ze tak szybciutko sie decydujecie, a konsultowałaś to ze swoim lekarzem????? przepraszam ze pytam, ale po porodzie i po ciąży organizm powinien na spokojnie dość do siebie przez conajmniej 9 miesięcy, tak chyba gdzies czytałam dlatego pytam !!
Ja podjęłam decyzję o drugim dziecku jak Jaś skonczył rok , ale to była dla mnie trudna decyzja bo sie bałam ze za szybko itd, choć mąz chciał juz o wiele wcześniej!!!!! nie żałuję mimo tego co sie wydarzyło ciesze sie ze sie wtedy zecydowałam bop jakbym sie teraz zdecydowała to jescze ile by to potrwało pewnie a tak to bedzie różnica 3 lata rocznikowo !!!!!!!
Wiesz co.Nie rozmawialam z lekarzem... ale coś czuje ze nie bedzie strzału w 10 przez najblizszy mies. Mam jeszcze 3 mies z tego co piszesz. Wiec króciutko . Ale kobiety po ciązy czesto zachodziły w kolejną.Wiec nie zwracam zbytnio na to uwagi..

Póki co siknęłam by zaspokoić swoją ciekawość i negatywny wyszedł. W sobote powtorze test. Przynajmniej teraz jestem spokojna.

Marta-nie denerwuj się.Przejdzie mu.Rozumiem ze nie tak sobie wyobrażałaś jego zachowanie w tym czasie.Moze po prostu chciał dzielic wraz z tb tę chwilę.Mój jak robiłam test i jak sie dowiedział to przestał sie odzywać i pierwsza jego mysl to była bym usunęła. Wiec wyobraz sobie jak ja się czułam.Ale po kilku dniach mu przeszło i się cieszył.Powiedział ze sobie poradzimy itp.

Ostatnia edycja:
Do góry