reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

anna no to jeszcze za wczesnie zdecydowanie. musisz jeszcze tydzien poczekac na efekty :-( zycze dwoch kreseczek ale musisz byc cierpliwa :-)

reklama
aniabuchowicz kiedy masz dokladnie urodzinki w sobote? widze imprezka sie szykuje
anna2101 ja @ dostalam 23.01 testuj z nami w sobote zawsze w kupie razniej, teraz jeszcze za wczesnie. ps podaj dane do tabelki;-)

Joweg uważaj... bo przyjadę,do zobaczenia:-)

Ania tez myślę że jeszcze wcześnie:tak:

Dziewczyny czy wy bierzecie magnez +wit b6 w jednej tabletce, czy macie osobno magnez, osobno wit b6?

Ja mam Mgb6 i to biorę, ale mam tez samą witaminę b6 inie wiem co lepsze:-(

No jestem poszłam sobie do pepco :) kurcze brzuch mnie boli jak na @ mam nadzieję, że mimo testu pozytywnego nie przylezie ta łajza he he he
Mam w laptopie kamerę wiecie jak z tego zrobic zdjęcie?

Roza, Suonko kochane dziękuję , mam nadzieje ze własnie tak mi jutro maluszek pomacha :)
anna ja także CIę straaaaaaaaaaaaaaaasznie podziwiam ze tak szybciutko sie decydujecie, a konsultowałaś to ze swoim lekarzem????? przepraszam ze pytam, ale po porodzie i po ciąży organizm powinien na spokojnie dość do siebie przez conajmniej 9 miesięcy, tak chyba gdzies czytałam dlatego pytam !!
Ja podjęłam decyzję o drugim dziecku jak Jaś skonczył rok , ale to była dla mnie trudna decyzja bo sie bałam ze za szybko itd, choć mąz chciał juz o wiele wcześniej!!!!! nie żałuję mimo tego co sie wydarzyło ciesze sie ze sie wtedy zecydowałam bop jakbym sie teraz zdecydowała to jescze ile by to potrwało pewnie a tak to bedzie różnica 3 lata rocznikowo !!!!!!!

Bobo może CI sie cykle pozmieniają kurcze bo ja po aniołku miałam normalne czyli 28 dni , a po następnym czyli po pustaku juz z 28 na 31 sie zmieniły , wiec u Ciebie tez tak moze być ze bedą dłuższe albo to po prostu takie chwilowe masz, az sie organizm zregeneruje na maxa !!!!!!!!!!!!!

Malami sama spróbuję tej Twój przepis mmmmmmmmmniaaaaaaam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam juz super czysto w domciu:) Jaś śpi wiec tylko szybko podłogi teraz pomyje i Luuuuuuuuuuuuuz :) no i w koncu zjadłam śniadania a raczej obiad juz :) ale jak poszłam na te zakupy a potem od razu zakasałam rękawy to dopiero teraz siadłam :)

Kupiłam na deser GOFRY maaaaatko jak zobaczyłam nie odeszłam musiałam kupić :) :-D

marta co ciekawego w pepco? kupilas skarpetunie male dla meza zeby dac razem z tescikiem? to normalne ze brzuch boli jak na @ wez no-spe jak juz nie bedzies mogla wytrzymac?
ilonko tak wlasnie mysle ze sie poprzestawialy cykle :-( no coz nic nie poradze... zostalo czekac az wredota sie pojawi

Ostatnia edycja:
Ilonka o widzę że dziś pełna wigoru jesteś:-D,nie przemęczaj się kochana, i dopiero obiado-śniadanie,no ładnie:tak:

Marta nie wiem z tymi zdjęciami,ale ciekawa jestem....

reklama
marta ja nie wiem jak zrobiic to zdjecie? w skype jest takie cos jak nr echo i to sie dzwoni jak cos chce sie sprawdzic np jak glos dziala. moze trzeba zadzwonic na ten nr echo i w czasie tego polaczenia zrobic fote? nie mam pojecia. pokombinuj Kochana hehe.

Do góry