reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek to poznaliscie sie w mojego meza urodziny 26 luty heheh :) nom my poznalismy sie na skpy jakos w paznierniku a przyjechalam do meza w grudniu i odrazu podjelsimy decyzje zeby byc razem i ze chcemy dziecko , potem rok pozniej w pazndzierniu dostalam pierscien i w grudniu slub :) no i w miedzy czasie starania caly czas nie wiem co ja se myslalam ze maz jednak jest plodny czy cos sama nie wiem :) to iwdze ze tez szybko , ty w listopadzie poronilas nie?

martaSx- my znalismy sie 3 meisiace przez skyp jak zamieszaklimsy razem :) wiedzialam ze to ten i tyle :)

reklama
marta mowie o pacjentkach takich nie w ciazy :-) ciezarne on bierze zawsze. trzeba babce w rejestracji powiedziec ze jestes w ciazy i ze chcesz zeby on prowadzil twoja ciaze i ona wezmie nr i on osobiscie do ciebie zadzwoni i sie z toba umowi
joweg ja poronilam w grudniu :-( tzn wtedy sie dowiedzialam o tym bo dzidzius juz nie zyl dluzej.

Losiczko- ja wymiękam... każdy sposób jest dobry- byle wiódł do celu ;)

Obiecuję już nie schizować, ale qrcze troszkę się tym zmartwiłam ;)

Dziewczyny w weekend jesteśmy z mężem sami i od pomysłu zaproszenia glośnych, krzykliwych i palących znajomych jakoś odszedł, a wczoraj zaproponował zaprosić moich rodziców. :) Oni nie chcą nas odwiedzać, bo przecież przyjeżdżają w sumie bardziej do teściów niż do nas i źle się czują, bo nawet nie mogą z nami spokojnie pogadać. Więc teraz jest super okazja.

No i teraz muszę wymyślić co dobrego zrobię dla rodziców. Obiadek jakiś pyszny i jakieś dobre ciacho. A na kolację jagnięćina z grilla. Tylko na obiad szukam pomysłów... I to takich, które najwcześniej mogę zacząć realizować w piątkowe popołudnie lub wieczór. :)
A w niedzielę zrobię obiad dla teściów, żeby nie było ;)

Joweg-pije rumianek raz dziennie jest przeciwzapalny melise 2 razy dziennie bo ostatnio mi się ciężko ze stresem było uporać a gin powiedział że w ciąży też można meliske pić herbtke z lipy na przeziębienia czasami a ty?

Joweg a u mnie to było tak ze gadaliśmy przez fotkę spotkaliśmy sie kilka razy i on kupił mi kwiatka i spytał się przy kwiaciarce czy chce z nim byc oszalałam wtedy zabrał mnie do kina i zasnął he he he
zbieraliśmy rok na wesele, później kupiłam suknię, zamówiliśmy salę, poszliśmy do księdza a później dostałam pierścionek :/
Bobo to daj ten numer, a nie sądzisz, ze jeszcze za wcześnie ?

bobofrutek dla mnie tym strasznym dniem byl 22 listopada, chyba najgorszy dzien w moim zyciu :( i na dodatek bylam sama w domu :( nie wiedzialam co mam zrobic :(

wiolka23- to ja pije tak : rano z lisci malin, po poludniu z czerwonej koniczyny i wieczorem z lisci pokrzyw , jem caly czas gingseng , wiesiolek, femibion, witaminke C i pije swieze soczki :)

hej dziewczyny

ja teraz herbatka z bb

Co ja widze czat, fotka, skype to ja dodam jeszcze gg hehe same internetowe zwiazki my po pol roku razem zamieszkalismy, po roku zaczelismy sie starac o majke a po 2 i pol roku wzielismy slub

internet rzadzi hehhe

ja tez chce corcie , moze nie Maje bo ich juz za duzo bedzie :)

cocia postawila mi tarota i wyszedl mi po dlugich staraniach chlopak:D

reklama
Karolciu juz zadnych dolinek kochana. Ciesz sie malenstwem i niech ono czuje ze mam jest szczesliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joweg kurcze mi caly czas sie nie podoba u ciebie ta herbatka z malin
:-( ale wiem wiem pisalas o niej ze niby mozna.

Dziewczyny zapomnialam wam powiedziec jaki mialam straszny sen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezu snilo mi sie ze wyrywalam czarne zeby !!!!!!!!!!!!!!!!!! Masakra !!!!!!!!!!!!!!! Wiem co to oznacza ale odpedzam wszystko zlo ode mnie i od mojej rodziny !!!!!!!!!!!!! A kysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA TEZ CHCE MAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAJA albo MACIUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry