reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No już jestem ach te kolejki w plusie to jakaś masakra
bobo ja chyba poczekam do poniedziałku jak mój M pójdzie do pracy ja w spokoju sobie zrobię...

Witam dziewczynki:)

Katy wszystkiego co najlepsze i oczywiście II kresek :-)

Silene my się jeszcze nie znamy, ale gratuluję takiego pięknego come back'u:-)

Bobo u Ciebie jeszcze nic nie wiadomo, więc trzymam kciuki :-)

Bobo ja jestem chętna :tak:
Katy a co tam jak wyjdą + to zasikamy a jak żyje się raz!!!!!!!!!!!!
Bobo a co do tych proszków do prania to moja kochana masz rację :) ja też taki mam :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Rozia dzięki :*
Wiecie co dziewczyny jak się tak bardzo staraliśmy i liczyłam każdy dzień to wiecznie miałam objawy,wymioty,zawroty głowy itp a teraz nic kompletnie nawet piersi mnie nie bolą tak jak zawsze przed @.

A ja doczytalam wszystko noi tak:
1. Silene - ogromniaste gratulacje
2. KATY - zdrowka, II kreseczek na tescie i spelnienia wszystkich marzen :-)
3. ILONKO -szukam suwaczka ktory mnie powali i zostanie ze mna do konca ciazy :-)ale takiego jeszcze nie znalazlam wiec poki co jest ten ktory kiepsko pokazuje tygodnie - u mnie to 13tc i 3 dzien :-)

reklama
silene mnie właśnie też nie bolą cycki... a zawsze bolały tak że nie mogłam stanika zdjąć, ale i tak się boję że sobie wkręcam :/

Do góry