reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

aga z tego co wiem to dobrze wyposazony gin sam robi genetyczne. moj robi to w 12 tyg kazdej a jak ma jakies watpliwosci to wysyla na jakies tam badania a jakie to nie wiem. kazdy powinien to robic.

reklama
Bobo ja nic wlasciwie nie czuje:szok:....raz tylko mnie brzuch lekko zakul i tyle ani cyce nie bola ani brzuch nie pobolewa jak poprzednimi razy....no chyba ze bede miala nalot objawow zaraz przed @

Tak na poprawienie humorkow :)

Żona z PMS pyta sie męża:
- chcesz coś do jedzenia?
Mąż na to:
- a jakie mam opcje do wyboru?
Żona:
- TAK ALBO K**** NIE!!!

katy na testa najwczesniej kiedy sikniesz? mnie cyce mniej bolaly prawie wcale a dzis znow je czuje nie mocno ale czuje.
powiedzcie mi dokad warto nad morze jechac?

Bobo ja najwczesniej 18go nie ma sensu sie wybijac no chyba ze @ przyjdzie a ty ktory masz juz dzien cyklu???
Z wyjazdem to ci nie podpowiem bylam tylko przejazdem w Ustce :sorry2:

My zaraz uciekamy spac, wczoraj przynieslismy lozeczko malej do naszego pokoju, bo spala z nami i juz nam bardzo przeszkadzala, a ze o spaniu w jej pokoju nie ma mowy to na poczatku probujemy tak. Pierwsza noc byla nie najgorsza zobaczymy jak bedzie dzisiaj.

Mnie dzisaj bola cycuchy i znowu sie pojawily kulki na prawym cycku czyli juz tylko czekam na @

Bobo nad polskie morze to Władysławowo, cudnie tam i blisko do Gdyni, Jastarni (tez piekne miejsce) i na Hel :)
Zalezy tez czy masz ochote na zabawe (imprezy, bary) czy na spokoj i cisze, jak na to drugie to to co zaproponowalam super

Jesli chodzi o inne kraje to polecam Turcje (od strony Grecji, przy Bodrum), przepiekne miejsce i naprawde niesamowici ludzie :)

reklama
krak do wladyslawowa daleko z poznania a co do turcji to bodrum (bylam tam) chowa sie do Icmeler :-) icmeler to raj na ziemi, cudownie tam jest, o pamukale nie wspomne bo tam to juz w ogole mega. :-)

Do góry