reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo ty jeszcze nic nie przekreslaj...nie takie dziwy zesmy ru widywaly:tak:
Ania to jak przyjdzie ten dzien i @ nie bedzie to sms i sikamy :-D co???
Ps fajna ta stronka, poczytam jak bede miec chwilke bo teraz sprzatam w pokoju i tu zagladam ;-)

reklama
Bobo nawet nie slyszalam o tych miejscach, dziekuje! Na nastepne wakacje moze sie przydac Twoje polecenie :)
Tymczasem lece te nazwy googlowac :)

Kochana my w zeszlym roku bylismy wlasnie w Icmeler male miasteczko przepieknie polozone wsrod gor zatoki piekne. za 2 tyg all inclusive zaplacilismy 2000zl ale to bylo last minute. a do pamuklae trzeba jechac daleko ale warto :-) wpisz sobie w google. sa tam wapienne skaly wygladajace jak gory sniezne :-)

Dokładnie Katy SMS i robimy :tak: Akurat będę na urlopie to będę dostępna o każdej godzinie

Ilonka - te wypinania i naprężania zaczęły mi się w 15 tyg., ale że spodziewałam się czegoś innego, to nie zwróciłam na nie uwagi na początku, dopiero w 16 tyg. i wtedy już na prawdę dobrze to czułam. Dopiero gdzieś w 20 tyg. albo nawet po zaczęły się kopniaczki, a tak to cały czas było takie właśnie "coś". Położna jak mnie pytała co czuję i jej powiedziałam CO, to stwierdziła, że w takim razie dzidzia jest silna. I tego się trzymajmy.

Lorelain - ja brałam ślub (ten pierwszy) 22 lata temu, wtedy tez wszystko było inaczej. Ślub był skromny, dla najbliższej rodziny i nie wszystko było tak jakbym to sobie wymarzyła, ale... było-minęło.
Drugi - choć już tylko cywilny i tez skromny, był dokładnie taki jaki bym chciała mieć.

Ania - ja na tej stronce sobie co tydzień ogladam filmik, ale nie sama. Alinka przychodzi i każe sobie pokazać film z dzidziusiem i tak ze 3 razy obejrzymy i jest OK.

Ostatnia edycja:
posnely wszystkie czy jak?
kto zna fajne miejsce do spania w świnoujściu?
nie ma nikogo to ide spac. dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
ej, ja myślałam, że będę mieć nadrabiania a tu kilka postów... opuszczacie się dziewczynki:-p
byliśmy u znajomych którzy mają dwumiesięcznego Karolka, jaki słodki:tak::-D ja chcę takiego!!!!!!!!!!

dobranoc

nad naszym morzem polecam Karwię. wszędzie blisko, ale cicho :-)

Moja niespodzianka się udała, ale nie w całej części... tzn. niespodziankowa kolacja jak najbardziej, ale część z sexi strojem niestety nie... A co za tym idzie, Lori dzięki za strój sprzątaczki,ale już nie będę się wygłupiać... dobrze,że inne rzeczy działały... na dziś nie będę się rozpisywać, bo za dużo alkoholu wypiłam i ciężko mi się piszę, także dobranoc dziewczynki moje...:-)

O dzisiaj pierwsza sie witam:-):-):-)

Dziewczyny niech mnie ktoras kopnie w dupsko i do roboty zapedzi 4 torebki do poniedzialku musze uszyc a mi sie nie chce:-(.

Wiecie co wymyslilam:sorry2: dziewczyny z forum Jak zaplanowac plec dziecka robia rozne testy na plec he he . Napewno slyszalyscie o metodzie jakiegos goscia ktory sugeruje ze plec powstaje pod wplywem faz ksiezyca. I ja sobie sprawdzilam wszystkich chlopakow i jak byk strzelil wszyscy splodzeni w czasie kiedy ksiezyc byl na chlopaka. Chodzi o to ze dziewczynki robi sie w pelni ksiezyca. Obliczylam dokladnie dni zaplodnienia i zgadzaja sie w 99% a teraz jak byk wychodzi coreczka he he ale mi odbilo he he

Ilonko mam nadzieje ze sie dobrze czujesz :-)

Agniesia gratuluje coreczki tzn pareczki :-)

A jak ktoras chce niech sobie sprawdzi dzieci na kalendarz faz ksiezyca ( musicie sobie wpisac w google bo ja nie umiem zrobis linka :-( )

MILEGO WEKENDU BABECZKI

Ostatnia edycja:
reklama
Kate - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

losiczka
- a mogłabyś na podstawie mojego wykresu sprawdzić jak to się miało do faz księżyca? ... mi właściwie wszystko jedno jaka płeć, ale z ciekawości warto wiedziec ;-)

jane - jestem bardzo ciekawa jak dzisiaj twoja temperaturka wygląda :tak:

bobofrutek
- puki nie ma @ jest nadzieja !!!

aniabuchowicz
- fajna ta stronka :)

a mnei wspaniale muli:-)

Do góry