reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

UFF nareszcie w domku - padnieta ale szczescliwa bo po wizycie wiem ze wsystko jest w najlepszym porzadku. Dzidzia ma sie dobrze mimo mojej grypy i zpalenia ucha. Niestety spioch straszny najpierw nie chcialo sie moje szczescie przebudzic a jak juz laskawie sie przeciagnelo to dalej walnelo w kime i wystawilo nam dupenke zamiast cipuszke albo pitunia :-) takze zobaczymy moze sie ujawni 12.08 - wybaczcie ze tak po krotce i nawet nie zdolalam was dzis nadrobic ale padam z nog wiec nadrobie wszystko jutro. Milego wieczorku i spokojnej nocki dziewczynki

zmeczenie wychodzi - mialo byc oczywiscie 12.03 :-D

reklama
Hej wróciłam córe zawieźlismy troche odetchniemy,dziadków pomęczy:-) Ilonko-nic sie nie martw napewno wszystko będzie wporządku i nic złego sie nie dzieje.Dzięki taka nasza już nie mała ale kukułeczka:happy2: Jeane- standardowo pod pachą tempke mierze i mam już tak od września lekarz mi raz mówił że może jakieś osłabienie na jesień czy coś MartaSx-ważne że dał się w końcu namówić już za jakiś czas będziecie przerabiali pieluszki nocne wstawanie:-)

Marysia a który to Twój tydzien bo z tego suwaczka to tak ciężko odgadnąć :-p najważniejsze ze dzidzia zdrowa a reszte jeszcze zdąrzy pewnie pokazać :-D
Lori a co za pamiętnik ?????????????? taki zwykły czy coś masz na mysli konkretnego?? tzn zdjęcia z usg itd ???? bo wiem ze takie są :)
wiola na ile macie luzu bez małej ????????????? cały weekend ?????????

Dzoana buźka :* papa :* śpijcie dobrze :)

no tak......... jak jestem to sie nic nie dzieje, a jak mnie nie ma to dyskusję na całego ehh......... :-p

zbieram sie i Ja w takim bądż razie bo chłopina wygłodniały po całym tyg, wraca -----------> pewnie pod każdym względem :sorry2: !!!!!!!!!!!

bede zaglądać do was w weekend ile sie da :) :-D

DOBRANOC SŁONECZKA :) :-)

Ostatnia edycja:
No w koncu skonczylam....prawie:-D

Malami
kochana dzieki za troske ja sie zakopalam w pracy przed jutrzejsza impreza szykuje sie domowka na 18 osob wiec troche jadla trzeba przygotowac :sorry2:
A ty jak tam przeszly ci te plamienia???
Bobo sliczny prezent ja taki dostalam w tamtym roku tylko w wersji mini z HP
Agniesia ale super bedziesz miala parke, juz sobie wyobrazam tego przysstojniaka jak prowadzi mala siostrzyczke za reke :-)
Lorelain ja tez w porownaniu do dzisiejszych slybow mialam bardzo ubogi i wiejski:-(.....mase rzeczy bym zmienila po za narzeczonym:-D...ale zawsze tak jest .....to co teraz modne za 10 lat juz nie bedzie

reklama
Dotarłam do końca:-)
Ja zdałam prawo jazdy za 6 razem a teraz się zastanawiam jak ja żyłam wcześniej bez niego:tak:

Mam pytanie odnośnie usg genetycznego tzn gdzie się je robi czy trzeba mieć skierowanie, czy jeśli się chodzi prywatnie do gin to trzeba za nie zapłacić????

Bardzo chcemy mieć jeszcze jednego maluszka ale z drugiej strony boję się że to takie trochę kuszenie losu mając już dwoje zdrowych dzieci. Przy poprzednich ciążach nie miałam takich obaw i nie wiem czemu mnie teraz dopadają. Wiem że tu u was był już taki temat.

Do góry