reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam,
ale dziś dużo nadrabiania!!!
Jak zwykle miałam nadzieję sobie posiedzieć ale m się ze znajomymi umówił i zaraz do nich idziemy, piętro niżej;-) Teraz pojechał po znajomą bo jej samochód wysiadł a z małym dzieckiem gdzieś jechała... masakra jakie mrozy. A ja mam chwilkę na bb:tak:

malami łosoś na pewno super!!

wiola
a gdzie mierzysz temp?? I cały czas masz taką samą?? Dziwne... Ja zażywam lutkę bo mam za krótką fazę lutealną.

losiczka, roszpunka, ilona życzę córeczek i trzymam za nie kciuki a wy za mojego wymarzonego synka, ok??

nie mam czasu na więcej pisania.
Może potem wpadnę.

Tak tylko wam powiem, że rano siknęłam na test..... oczywiście I krecha ale ja wiedziałam, że tak będzie ale to było silniejsze ode mnie:-)
@ nie ma ale cały dzień mnie dziwnie brzuch boli. Ciężko stwierdzić czy na @ bo ja przeważnie dostaję @ i wtedy na maksa mnie zaczyna boleć. Rzadko przed. Może to ze stresu?? No i cyce cały dzień w pracy tak mnie masakrycznie swędziały, że myślałam, że nie wytrzymam...
Nie wiem co to oznacza ale dalej po prostu czekam.

reklama
Malami a dlaczego pracy byś nie miała??? zawsze by sie coś znalazło nepewno choć nie łatwo niestety :( co do igraszek to ja od początku sie boję i moze ze 2 razy coś było :zawstydzona/y:
bobo napewno luknę i tez na taki bo baaaaaaardzo mi sie podoba :)
Lori jest Ok wiec nie ma takiej potrzeby, chyba ze coś mi sie bedzie dziać.
Katrina no ale kurcze na początku 16 tyg to napewno nie moge juz odczuwać tak dziecka, raczej nie możliwe, za 3 tyg to tak ale chyba jeszcze nie teraz !!! jest za słabe i za małe aby tak mocno kopnąć !!chyba ze sie to powtórzy to wtedy juz bede wiedziec, ale włąsnie tak to było jak TY opisujesz !!!! DOKŁADNIE TAK!!!!!!!!!

kurde ale one są wysterylizowane więc to nie możliwe ogólnie zwracają na siebie uwagę jak nigdy ....

Moja też po sterylizacji, więc to na pewno hormony nie buzują. Pewnie po prostu ma taki dzień, a może z ta pełnią to prawda:-) No i Kicia też jest kotem niewychodzącym, w domu cały czas dupsko grzeje.

dziewczyny co trzeba kliknąc na youtoobe zeby lecialy cały czas wszystkie kawałki po kolei a nie trzeba na kazdy klikac?

postanowiłam pisać w ciąży pamiętnik żeby mieć pamiątkę i móc wracać do wspomnień bo nie planuje więcej dzieci

Ostatnia edycja:
hej kochane!

ja weekend spędzam u teściów tak więc będę z wami jutro i w niedziele.

agniesia
gratuluję córeczki. Antosia śliczne imię. ale uważaj Tosie to małe łobuzy i strasznie uparte

ilonka
ty odpoczywaj. mężuś wróci to zajmie się Jasiem a ty czas dla siebie

nie wiem co więcej napisałyście bo po prostu nie mam sił usiąść i nadrobić. ja walczę aby nie zasnąć od 4 godzin i teraz zmykam się myć i w końcu niuniu. poza tym często biegam siusiu i to tyle z objawów.

miłego wieczorku i do juterka

Lorelain, a masz listę do odtwarzania? Na dole masz pasek z piosenkami, które będą wyświetlane i tam po lewej stronie są takie strzałki, które tworzą kółko (włącz autoodtwarzanie). klikasz i finito:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry