reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Mówicie,że Dzień kobiet i wszystko jasne jasne,że Antosia tam rośnie...dla mnie adość największą sprawiło te,że jest zdrowiutka i kompletna....Dobra moje kobietki ja uciekam do mamy,bo mam 30 km drogi i powoli bym się ruszyła...buziaczki dla Was wszystkich ode mnie i Antosi:****

agniesia no własnie tak jak pisałam coś podobnego mają dziewczynki na początku i czesem mozna sie pomylić z siusiakiem :) mam nadzieej ze mój lekarz sie nie pomyli :)
Malami to szybko CI chłop padł , nie masz dziś pożytku z niego :-p

ulalala Antosia :) piękne imię ,aga zmykaj do mamy i uwazaj tam na po drodze na siebie ;-)

hehe ilonka padł jak stary kapec hehehehe ale był na 6 w pracy a on jezdzi 85 km po az pod Warszawa i tak codziennie wiec mu sie nie dziwie no i niestety jutro tez idzie :(((( akurat tak wypadło

Ostatnia edycja:
Malami to sie nie dziwię, ale mój też dziś padnie jak wróci po 23 bo z Wawy jedzie wiec oczy zmęczone , trzeba tyle pedałowac no i od 6 tez na nogach chłop codziennie w pracy !!!!!!!!!!!!! tylko ze ON to pewnie bedzie chciał jeszcze igraszkowac :baffled: :shocked2: na co ja kompletnie nie mam ochoty a raczej sie boję co kolwiek robić :zawstydzona/y:

Ilonko.....:-) oj kochana :sorry2: to zagadaj go jakos takoś i niech sobie dzis juz zasnie heheheh,ach Ci nasi faceci kochani hihihi,a jak sie boisz to narazie sobie odpusccie
no my myslimy o przeprowadzce nawet pod wa-we wo te codzienne dojazdy go wykonczą i paliwo....masakra,tylko ze ja wtedy tam nie bede miała pracy :(

Dzona dzięki za kciukasy :-)
Wiolka mam taką nadzieję, aczkolwiek to dopiero drugi cykl starań w pierwszym nie utrafiliśmy na owu.
Ilonka wcale nie spokojna już usiedzieć nie mogę :tak: z niepewności mam w domku test
QUICK VUE

i pewnie już bym zrobiła ale strasznie się boję rozczarowania :/ dlatego czekam a wierzcie mi już nie mogęęęęęę :sorry2:

to bardzo dobry test ...ładne kreseczki mi na nim wychodziły :tak:

hihih ja sie nie denerwuję tylko Was chce do pionu poustawiać abyście sie nie zamartwiały zbyt wcześnie :) :tak:

mykam na film, poleżę sobie godzinkę :)

Jezuuuuuuuuuuuu,.......... nie wiem co sie stało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczęłam ziewać a tu naglę poniżej pępka tak jakby mi sie coś oderwało jakby gula jakaś i od razu przesunęło , od razu mi sie ciemno przed oczami zrobiło ze strachu, bo to az zabolało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY W ŻYCIU TAK NIE MIAŁAM , a jak coś sie stało???????????? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

jak masz telefon do gina to ja bym zadzwoniła...może po prostu dziecko ci coś nacisnęło...albo jak jutro będzie mąż to pojedzcie do szpitala bo będziesz myslec o tym cały weekend

No właśnie i taka prawda jest, chodzą pogłoski o zamykaniu gimnazjów ...

nooo ja mam nadzieje że gimnazja zlikwidują za nim moje dzieci będe musiała do nich uczęszczać ... ja naszczęście jestem z epoki dinozaurów i do gimnazjum nie chodziłam :blink:

aha no i najważniejsze

Krak - pięknie wyglądałaś ...sukienka śliczna ... super zatańczyliście ...dałaś rade! .... i gdzie ty masz niby dodatkowe kilogramy ? ... za to to ja Ci nastukam bo wyglądasz bardzo kobieco i na prawde pięknie !

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny co myślicie na temat ćwiczeń ? Mam w domu orbitreka i mój mąż mi właśnie oznajmił że mam ćwiczyć bo się klocek zrobię, a ja mu na to że nie mogę bo jak się okażę że jestem w ciąży to co? I moje pytanie czy mogę ćwiczyć czy nie? No bo tak naprawdę nie wiem czy mam fasolinkę :/

Do góry