reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

hej Kobitki
Mam pytanko staramy sie z m o dzidziusia nie wiem jeszcze na czym stoje a się trochę przeziębiłam do tej pory zawsze ratowała mnie polopiryna S ale teraz to nie wiem czy moge to brać bo jezeli jestem w ciąży ?
poradzcie co można brać na przeziębienie (gardło i mega katar) bo nie chce ryzykować

reklama
Hej Patrycja, z tego co mi sie wydaje to niestety możesz się tylko ratowac lekami naszych babć, czyli mlekiem z czosnkiem i herbatą z cytryną i miodem

Ja mam przemoc i agresja młodzieży gimnazjalnej jako zjawisko wpływu rówieśniczego.
Mam ankietę już zrobioną tylko teraz promotor ma mi ją poprawić i do gimnazjum dzieciakom rozdać. Mam dwa gimnazja i 1,2,3 klasę razy dwa. Tak sobie wymyślił. Mój promotor jest z Uniwersytetu Przyrodniczego, bo u mnie na roku zabrakło profesorów bo jest nas 300 na roku i musieli ściągać z innych.

Marta, ciekawy temat. Ja mam lekkie zapędy ku psychologii, bardzo ciekawi mnie temat od czego zależy agresja, masz jakies fajne artykuły do poczytania na ten temat?

Dzoana ciekawy jest ale z jednej strony trudny bo wiecie co teraz się dzieje w gimnazjach to jest po prostu szok...
Patrycja ja właśnie jestem przeziębiona i też tak naprawdę nie wiem czy jestem w ciąży ale ja piłam herbatkę z miodem i cytryną i jakoś mi przechodzi, a byłam mega chora, ale lekarz kazał mi leżeć i nie łazić... A i jadłam kanapki z czosnkiem :/

Aniu, przyznam, że nie bardzo się orientuję w tych stronach, to dobry znak, chyba:-D
Marta, najczęściej ciekawe tematy są trudne do opisania. Chodzą słuchy, że gimnazjum to totalna porażka pod wzgledem wychowawczym i edukacyjnym.

reklama
Oby okazały się prawdziwe, nie wiem co było takie złe w podstawówce i szkole średniej. DO tej pory nie rozumie, po co zrobili gimnazjum.

Do góry