reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Gimnazja to najgorsze co mogli wymyslec cala zbieraniane mlodziezy w najgorszym do opanowania wieku wrzucili w jeden worek zwany gimnazjami. jak ta mlodziez byla rozwalona po podstawowkach bylo inaczej. za mojej kadencji szkolnej nie bylo gimnazjum i jestem bardzo z tego powodu szczesliwa. popatrzcie na te gimnazjalistki teraz to takie male kurewki wymalowane ze nie dziwota ze idzie sie pomyslic i ze taka 13 latke biora za 18 latke a pozniej jest placz bo gwalty i wczesne wspolzycia sa. takie jest moje zdanie na temat gimnazjow :-)

reklama
bobo super prezencik :) mój ma 3 lata i w sumie tez by sie przydał nowy :-D ile za ten daliście ??????? mnie sie własnie podobają te białe ale boję się ze bedzie sie strasznie brudzić, i kazdy ślad bedzie widać :-(
agniesia straaaaaaaaaaasznie GRATULUJĘ córeczki :)sama bym chciała usłyszeć taką nowinę we wtorek :) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzoana TY sie szykuj juz, bo coś w tych stronach napewno jest :-D

Ja sie czuję dobrze, poleżałam sobie i sie nic nie dzieje, ale i tak mnie zastanawia co to mogło być, no choć sie raczej tego nie dowiem, to nie mogę fiksować !!!!!!!!!!!!!!!! na dziecko za wcześnie tzn na az taki np kopniak , jest za małe i nie ma nawet tyle sił, wiec odpada , no nie ważne juz !!!!!!!!!!!

Ja jeszcze szłam do gimnazjum ale jako pierwszy rocznik, było inaczej... nie mogliśmy miec telefonów, malowac sie, nosic spódniczek i biżuterii a teraz to jest masakra co sie dzieje. Przede wszystkim jest za dużo osób w jednej klasie no i nasi nauczyciele... porażka kompletnie nie przygotowani.

Ilonka bardzo się cieszę, że już wszystko dobrze :)

Ilonko jak się czujesz???? No wiesz ja tam uwierze jak się urodzi i mi powiedzą ma pani śliczną córkę,bo narazie jestem w takim szoku:szok:ale bardzo bardzo szczęśliwa....wracając do Twojego zdarzenie,to co opisałaś wygląda na przeciągnięcie wiązadła z uciskiem na żyłe i z tąd te mroczki,ja mam tak często tak co 2 dzień jak się przeciągne albo gwałtowniej ruszę...mam nadzieje,że już lepiej u ciebie wkrótce też dzireczkę znajdą:***Wiesz to co wyglądało na siusiaka to to w 3d zupełnie inaczej wygląda...to sklejone jeszcze wargi sromowe...oj jakie miała uszka,paluszki,rączki,stópki,nóżeczki...ej przeryczę ze szczęści dzisiaj pół nocy...Dzisiaj chłopaki moje zostają sami,mają męską nockę a ja zaraz zmykam do mojej mamusi...dzisiaj też dopadła mnie smutna wiadomość,że zmarła moja ciocia,siostra mamy...młoda osoba,ok 60 lat ale chorowała i dmawiała leczenia....dobra dalej oglądam tę moją cudowną kruszynkę i się napatrzeć nie mogę...jutro powrzucam zdjątka,bo kabla jak nie ma tak nie ma ale mam wyciąganą kartę pamięci to skopiuje.Buziaczki gwiazdy:**

Zgadzam sie z Tobą Bobo, ja też pochodzę z epoki przed gimnazjum i miło wspominam ten czas. Teraz:-D Jak czasem popatrze na te młode dziewczyny, które do szkoły ostrzej są wymalowane niż ja na imprezę, to się zastanawiam co wyrośnie z naszej mlodzieży. Wiem, że brzmie jak stara baba:zawstydzona/y: Mam nadzieję, że moje dziecko załapie sie juz na dwustopniową edukację, bez tej pomyłki zwanej gimnazjum:wściekła/y:
Ilonka, cieszę się, że już lepiej się czujesz. Staraj się zrlaksowac, a jak masz jakieś wątpliwości to zadzwoń do swojego ginekologa lub jedź na IP, po co masz sie zamartwiać do wtorku. Obyś szczęsliwa stronka się ziściła:-)

agniesia być może tak własnie było,!!!!!! Ja sie czuję ogólnie super :) czekam na tą wizytę jak na zbawienie jakieś, bardzo bym chciała aby wszystko było dobrze tak jak i u Ciebie, a poza tym oglądałam na necie zdjęcia i dziewczynki i chłopaki mają cycuszki, tylko ze u dziewczynki te cycuś wygląda a raczej odchylony jest inaczej i dlatego lekarze sie mylą często we wczesnej ciązy- musze znaleść te zdjęcia bo ja byłam w szoku jak to zobaczyłam !!!!!!!!!!!!!!!!!! no ale nie ważne, bedziesz miec parkę wiec to cudna wiadomosc i tylko pozazdrościć :)

Agniesia czekamy na zdjątka :) co by masze oczęta nacieszyć :tak: widzisz Ilonko Aga ci wytłumaczyła już się nie martw

krak filmik super i pieknie wyglądaliscie ;)

ilonko nie strasz tu nas,mam nadzieje ze wszystko ok

moje chłopaki juz spia a ja wcinam ryz prazony i ogladam tv tylko nuuudy bo nic nie ma,a zaraz i tak spac pewnie padne

Katy a Ty gdzie jestes????

hehe Lori jak sie robi niedobrze to lepiej sie juz czuje ,oj głupolku i tak wszystko jest i bedzie z bobaskiem dobrze ;) a praca sie nie martw

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonko ja dzisiaj poszłam nastawiona na chłopinkę i nawet zadowolona mówię lekarzowi,że ostatnio coś tam na chłopczyka się zapowiadało,a on siup na dół mała się powierciła i tam patrze siurak jak nic,wystaje jakaś wypustka jak lulek:))) po czym lekarz stwiedził,że to wcale nie siurak,bo za cienkie i za krótkie to wygląda,posztuchał usg,mała znów się przełożyła a on na to,że to są wargi sromowe,tylko,że jeszcze sklejone dlatego siuraczka przypominają...a i nie widac było cienia worka mosznowego do którego po iluś tygodniach seszły by jąderka co też sugerowało by dziołuszkę i zaglądał tam jeszcze podczas badania kilka razy i do końca twierdził,że to dziewczynka raczej i do końca mówił per ona...następne usg 8 marca w dzień kobiet...zobaczymy wtedy co tam będzie:-D

Ostatnia edycja:
Do góry