reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Lori no własnie ten link CI chciałam przesłać :) a co kupujesz?????????? jak tak to daj znać czy fajne :)
Dzoana aaaaaaaa no chyba ze tak, wiec z Tobą to chyba bedzie bezpiecznie isc do sklepu ciążowego i przymierzać ,bo często niestety coś innego przysyłają z netu niz jest na zdjęciach !!!!!!!!
Krak ok dzięki , ale szkoda ze nie zobaczę !!!! ehhhhhhhh
Marta niedługo i TY bedziesz takie ubranka kupowac :)

reklama
dzoana co do sukienek to mi bylo by szkoda tyle za nie dac tym bardziej ze ubierzesz ja raz
Mam nadzieje, że nie raz, ale bardziej mi chodzi o wizje kiecki, cena rzeczywiście zniechęcająca:-(
Dzoana aaaaaaaa no chyba ze tak, wiec z Tobą to chyba bedzie bezpiecznie isc do sklepu ciążowego i przymierzać ,bo często niestety coś innego przysyłają z netu niz jest na zdjęciach !!!!!!!!
Ja juz miałam kilka wtop z ciuchami z netu, ale też byłam kilka razy zadowolona. Niestety w sklepach wystarczy coś nazwać, że jest dla kobiet w ciąży i już cena rośnie:wściekła/y: To tak jak z akcesoriami ślubnymi, bukiet ślubny cena w górę, sukienka ślubna cena w górę itd.

Ilona-wszystkie będziemy czekały na streszczenia z usg,ja jak kiedyś w końcu będę w ciąży to też takie sobie zrobie:-) MartaSx- przyjdzie też czas na ciebie miejmy nadzieje że już nie długo ty też będziesz miała swoje szczęście w brzuchu:tak::-) Jak wam dzień zleciał?my z małą byłyśmy przedtem na zakupach posprzątałyśmy a dziś moja córusia wybiera się do babci na weekend teraz siedzimy przy kominku i się grzejemy bo u nas zimno na zewnątrz Scotland- wysłałm ci tam dane mam nadzieję że wszystko doszło?

krak nie mam jakiejś wtyczki i dlatego nie moge włączyć :(
Marta widzę ze TY z tych spokojnych i opanowanych staraczek bo my to przeważnie na 3 dni przed @ juz testowałyśmy hihi, mnie wyszedł test 3 dni przed @ co prawda cien ale juz coś :) oczywiscie tym czułym testem :p a TY juz przygotowana do testowania test w domu jest ?????????????
Dzoana tak to prawda niestety z tymi cenami dlatego zamawiam na necie bardzo dużo, a raczej wszystko co musze kupić :-D

Ilonka, ja dzisiaj mam dzień przeglądania ubrań ciążowych, a mój M tylko przewraca oczami. Też mam plan kupowania na allegro, z akcesoriami dla dziecka to pewnie będę wypróbowywać na żywo w sklepach,a później szukać w sklepach internetowych.

reklama
Dzona dzięki za kciukasy :-)
Wiolka mam taką nadzieję, aczkolwiek to dopiero drugi cykl starań w pierwszym nie utrafiliśmy na owu.
Ilonka wcale nie spokojna już usiedzieć nie mogę :tak: z niepewności mam w domku test
[h=1]QUICK VUE [/h]i pewnie już bym zrobiła ale strasznie się boję rozczarowania :/ dlatego czekam a wierzcie mi już nie mogęęęęęę :sorry2:

Do góry