reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Wiola podziwiam siłę córeczki, ale również Twoją i Twojego męża. A córcia mimo swojej niepełnosprawności przynosi Wam pewnie dużo radości:tak: Mam brata z zespołem Downa, więc z własnego doświadczenia wiem, że ludzie niepełnosprawni czerpią z życia dużo więcej niż ludzie zdrowi. Oni naprawdę potrafią cieszyć się życiem:tak:
Anastazja, to śliczne imię:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zagubiona jak cos to za darmo ci zrobi i juz :) ale pochwal sie , bo pewnie jest pieknie :-p pięknemu we wszystkim pieknie :)
wiola no jak widac suwaczek zapierdziela i tak ma byc do konca :) a tak poza tym mam znajoma które ma synka tak samo z wodogłowiem , tez nie chodzi itd i ja baaaaaaaardzo podziwiam tego maluszka i jego mame, wiem jaka to cięzka praca i wiem ile to wyżeczeń itd, wiec juz teraz mogę powiedziec ze i Ciebie podziwiam za to co robisz dla córy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas jest strasznie fajnie, szybko sie zadomowisz :) ja powinnam być na sierpniówkach ale jak widać nie ruszyłam sie stąd bo sie nie da !!!!!!!!!!!!! :)))

roszpunka no tak to mozna kupować prawda ?????? :)

wcinam pierożki włanoręcznie robione i popijam barszczyk :-p może ktoś chce ??????? :-D

Ja chcę Ilonka! :-) Może powinnam zacząć więcej chłonąć żeby przytyć i żeby Maleństwo rosło, bo trochę się dziś zmartwiłam tą długością płodu:-( Wiem, że każde maleństwo rośnie inaczej, ale jednak... Główka całe szczęście w sam raz.
Zapraszam na zakupki do mnie w takim razie;-)

Wiola trzymam kciukasy :) żeby się udało, a co matki tej małej Madzi to udusiłabym ją chyba, bo ja bym tak bardzo chciała dzidzię a ona taka wyrodna brak mi słów....

Czasami wydaje mi sie ze może jednak powinna być kara śmierci w polsce dla takich ludzi!!!Poświęciłam sie bo ktoś musiał a mąż pracuje.A Nastka jest naszym szczęściem chociaż coraz bardziej pyskatym:-)

roszpunka a to ile ma dzidzia cm ?????????????????????? wiem ze nie dało sie dobrze zmierzyc ale jak wyliczył gin ?????????????

reklama
kochana ale przecież to dobry wzrost !!!! do tego dochodzą przeciez jeszcze nóżki, bo to wymkiary od główki do pupy także jest OK :) moje miało w 11 tyg, i 5 dniu według owu 5 wiec teraz ma pewnie tez coś koło 7-8cm bez nóżek pewnie !!!!!!!!!

Do góry