reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
bobo wełna w tej cenie:szok: ja mam taki mój ulubiony s.bernard też wełenka- jest niezniszczalny- piorę w pralce i mam go już jakieś cztery lata. Jest też fajny polski producent Ola. Tkaniny w super jakości- za zimowy zapłaciłam 300 zł. Ale jest tak ciepły, że dopóki nie nadeszły teraz te mrozy to zakładam go na cienką bluzkę bo nie szło wyrobić inaczej

próbuję wstawić zdjątko mojego zimowego
kamila-(2).jpg

udało się

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoana - no mi gin nie przepisał duphastonu i mi dziewczyny tutaj z forum wysłały i miałam 2 opakowania :tak:
Rozumiem:-) No zobaczę, co powie mi gin. Mój M kategorycznie zabronił mi brać cokolwiek na własną rękę, no a do tego chce zrobić badanie poziomu hormonów w fazie lutealnej. Podobno lekarka jest super, taka konkretna, nie owija w bawełnę, ale jest miła. Jak mi nie przepisze nic ze wspomagaczy to wtedy zakombinuję na własną rękę. A może to nie hormony, chociaż z tego co pisałyście to mam objawy niskiego poziomu progesteronu (plamienia, krótka faza). A jak sobie pomyślę, że być może kilka razy udało się zagnieżdżenie, ale z mojej winy się nie utrzymało to :wściekła/y: Sio, sio, takie myśli

dzoana - a jeszcze tak pomyślałam ... może pomogą też witaminy dla twojego męża ... ja mojemu kupiłam Androvit :dry: ... wiesiołek jest chyba do kupienia bez recepty w aptece... na staraczkach o konkretną płeć dziewczyny są świetnie zorjentowane w różnych witaminach wspomagających zajście w ciąże :tak:

piateczka - fajny płaszczyk ... ja wolę krótsze bo są wygodniejsze w aucie ;-)

lori brzusio super- a płaszcz w realu jest przed kolano. Dla mnie idealnie bo nie mogę nosić rajstop-tylko pończoszki- więc w dupsko cieplej hi hi

reklama
gosiulek - ja wiem że to straszna tragedia, ale po co ty to wszystko czytasz? ... to są tylko jakieś przypuszczenia, gdybania ... zostaw tą sprawę bo życia temu dziecku nie wrócisz a po co się denerwujesz? chcesz sobie zaszkodzić? może jesteś w ciąży to czemu się narażasz na takie nerwy?

Do góry