reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dziewczyny co to za gadanie ... jakw idac po wykresie że jest coś nei halo to nei czekac rok na kolejną wizytę u gina tlyko poszukać po opiniach na internecie i umówić się prywatnie do takeico jest dobry w pomocy przy starankach i od razu zacząć działać .... dzoana może u ciebie tak na prawdę pomogła by luteina..jak są plamienia to podobno wiesiołek jest wtedy dobry ... no nie nzma się na tych suplementach , ale zamiast się poddawac to trzeba konkretnei działać!

bobofrutek - śliczny płaszczyk ... ja mam taki na jesien tylko bardziej w jodełke , no ale podobny :tak: ... na wiosnę mam jasny kremowy noi z całkiem innego materiału .... takie jak keidys były płaszcze prochowce czy cos takeigo tylko nowoczesny krój ;-)

zagubiona - fajna ta pościelka... pamietam że Matusiowi kupowałam taką i mogę Ci ją bardzo polecić ... materiał świetny i dla drugiego dziecka tez taką kupię ... miałam ją w łóżeczku 120 na 60 i ja wybrałam ten wzród z papugą Feretti TRIO pościel 3cz bakteriostatic POLECAM (2084796657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Dzona.a u mnie też nikt nie miał problemów, moja siostra ma dwie śliczne dziewczynki 7 i 2 latka oby dwie byly planowane i zaszła od razu a ja muszę się nastarac swoje. Dodam, że nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych cały czas z mężem jako antykoncepcje stosowaliśmy stosunek przerywany. Teaz 14 lutego powinnam mieć @, zobaczymy co będzie, może na walentynki będziemy mieć prezent, ale wolę się nie nastawiać.

Lori, ja właśnie tak pomyślałam. Moja ginekolog powiedziała, że mam przyjść w październiku 2012, no ale ja widzę, że coś jest nie halo i postanowiłam iść już teraz, a w zasadzie to w marcu, bo taki termin był najszybszy. Idę do innej na konsultację, zobaczę co powie, może zapisze mi tą luteinę. Na śluz to też bym mogła coś brać, w zeszłym cyklu białko jaja miałam tylko raz.
Co jest w tym forum, że nie mogę się od niego oderwać nawet na czas oglądania mojego ulubionego "Aliena"?;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry dziewczynki

zaraz Wam ciotka piąteczka skopie tyłki za negatywne myślenie!!!

bobo płaszczyk super- zresztą ja jestem zdeklarowaną fanką płaszczy. I cena korzystna. Muszę tam trochę pogrzebać- może coś sobie upatrzę

mnie tez krew zalewa na mysl ze te co nie chca maja dzieci bo im cos nie tak wypadlo i wpadke mialy a potem zabijaja malenstwa ja bym chyba predzej sie ich pozbyla

dzoana - mi ginek powiedział że ja młoda jestem i mam przyjść za rok jak się nie uda i ja wtedy wzięłam duphaston na własną rękę i myślę że to on mi pomógł ... czułam że tak muszę zrobić :tak:

dziewczyny ja bardzo proszę przestańcie już pisać o zabijaniu dzieci bo jak to czytam to mi się słabo robi i od razu brzuch mnie boli!

Zobacz załącznik 433621to jest mój brzuszek z Matusiem z 8 miesiąca ... przesyłam dużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na szczęście :tak:

Ostatnia edycja:
dzoana - mi ginek powiedział że ja młoda jestem i mam przyjść za rok jak się nie uda i ja wtedy wzięłam duphaston na własną rękę i myślę że to on mi pomógł ... czułam że tak muszę zrobić :tak:

dziewczyny ja bardzo proszę przestańcie już pisać o zabijaniu dzieci bo jak to czytam to mi się słabo robi i od razu brzuch mnie boli!
No ja już młoda nie jestem, a do tego domyślam się, że wspomagacze są na recepty, więc i tak ginka muszę odwiedzić. Lori, dzięki za fluidki, łapie wszystkie:-)

reklama
piateczko to jest chyba stara cena plaszczyka bo znalazlam go w najnowszej gazecie i jest podobno przeceniony na 99.99zl :-) zobacze dzis jak pojade.
stosowalyscie moze preparaty na pozbycie sie wody z oraganizmu? bo ze mna cos nie tak. tyje jak glupia z dnia na dzien wiecej kg mam i mysle ze to woda sie zatrzymuje. znalalazm aqua femin i mam zamiar go dzis kupic i zaczac stosowac moze jakis skutek bedzie?

Do góry