reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie Kochane :-) u mnie sniegu ledwo co i slonce swieci a jak jest na zewnatrz to nie wiem bo nie wychodzilam hihi , pozniej mezus zabiera mnie do mojego ulubionego sklepu plaszczyk kupic taki wiosenny bo jest sliczny i w miare cena hihi :-) ja sie czuje jak z krzyza zdjeta :-( boli mnie wszystko a plecy to juz w ogole. test robilam i wyszedl negatywny ale to norma w 25dc nie nastawialam sie na pozytyw :-) trzeba czekac na rozwoj wydarzen hihi :-)

reklama
Hej dziewczynki:-)...ano wczoraj byl chrust na tapecie Gosiulek moj brat robil:tak:, bo moj m ma dwie lewe rece do takich rzeczy:-D.
A braciszek wypierze, ugotuje(bardzo to lubi) upiecze:tak:....dobrze nas mamuska wychowala ;-)
A ja sie zalamalam wychodzi wedlug tempki ze ten cykl jest bezowulacyjny :-:)-:)-(

cześć Katy tule mocno:*
u mnie okaże się jutro bo dziś tempka zaburzona więc nie ustalam jeszcze dzisiaj granicy
a co do wiesiołka to mi nie pomógł jak nie miałam śluzu tak nie mam ;/ cholera jasna już człowieka bierze z tym wszystkim :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:żeby zrobienie fasolki było takie trudne :( nigdy bym o tym nie pomyślała <załamka>

Lori tak jesli chodzi o np wystrój ścian to nie bedzie problemu bo bedzie remont przed porodem , jak bedzie księżniczka to bedą własnie tak odzielone, a jak bedzie synek to na całości sie coś fajnego zrobi, mysleliśmy nad malowaniem np zrobić falę albo farmę i powklejać piankowe postacie ale chyba zrobi sie fajne tapety bo na tapecie tak nie widać no jak dotkną brudną rączką !!!!!!!!!!

bobo no to pochwal sie potem płaszczykiem :) '
Ania teraz to juz masz tak czy siak ładny skok , niby zaburzona ale ciekawe czy jutro tez bedzie wyżej :) wczoraj nie serduszkowaliście ale mysle ze starczy to ostatnie <3

Ania, ja też czasem już mam dość. Dzisiaj powinien być skok na owulację, a tu dupa, jest spadek:-( Może cykl będzie bezowulacyjny. Czasem dopada mnie zniechęcenie, szczególnie jak widzę ile par, które nawet się nie starały szybko zachodzą. I mimo wszystko zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie zajść:-(

Cześć dziewczynki:-)

Katy a Ty tam możesz iść na monitoring cyklu? Bo rzeczywiście ta Twoja temperatura to dziwna jest...:dry:

zZagubiona pościel super :-) Bardzo mi się podoba :-)

Aniu Jane wczoraj przytaczala slowa lekarza odnosnie testow owu....mianowicie jesli pokarza ci sie rowne krechy i kolejny test juz pokaze slabsza to znaczy ze dopiero od tego momentu w ciagu 24-36h powinna byc owu, chociaz na ulotkach jest inaczej tak jej powiedzial
Dzoana jeszcze u ciebie wszystko sie moze zdarzyc u mnie dzis 19 dc i tempka nawet nie ma zamiaru skoczyc....wiec chyba ja bede ta bez owu tym razem

Rozia monitoring bym mogla zrobic ale za kazda wizyte 60 funtow :baffled:

Dzoana.a ja mam tak samo, najpierw przez rok walczyłam z mężem, płakałam, kłóciliśmy się wciąż, bardzo chciałam dzidziusia i nadal chce a jak mi uległ i zaczęliśmy staranka to teraz drugi cykl i nic. Wiem, że to zbyt krotko ,żeby cokolwiek powiedzieć ale ja tak samo jak Ty jak widzę, że niektórzy się nie starają i szybko zachodzą to mnie normalnie.... A jeszcze kumpela ze studiów zaszła i wie że ja bardzo chce, to ciągle gada o tej swojej ciąży chyba specjalnie..... :/

reklama
Ania, ja też czasem już mam dość. Dzisiaj powinien być skok na owulację, a tu dupa, jest spadek:-( Może cykl będzie bezowulacyjny. Czasem dopada mnie zniechęcenie, szczególnie jak widzę ile par, które nawet się nie starały szybko zachodzą. I mimo wszystko zastanawiam się czy w ogóle jestem w stanie zajść:-(

Kochanie doskonale cię rozumiem kiedyś nie było z tym problemów kobiety szybko i łatwo zachodziły w ciążę ja i mój mąż mamy już po dwójce dzieci i nie mieliśmy z tym żadnego problemu za pierwszym strzałem się udało a teraz jakaś masakra :(:(:(

Lori tak jesli chodzi o np wystrój ścian to nie bedzie problemu bo bedzie remont przed porodem , jak bedzie księżniczka to bedą własnie tak odzielone, a jak bedzie synek to na całości sie coś fajnego zrobi, mysleliśmy nad malowaniem np zrobić falę albo farmę i powklejać piankowe postacie ale chyba zrobi sie fajne tapety bo na tapecie tak nie widać no jak dotkną brudną rączką !!!!!!!!!!

bobo no to pochwal sie potem płaszczykiem :) '
Ania teraz to juz masz tak czy siak ładny skok , niby zaburzona ale ciekawe czy jutro tez bedzie wyżej :) wczoraj nie serduszkowaliście ale mysle ze starczy to ostatnie <3

Ilonko też czekam do jutra co powie rano termometr myślisz że mogę już ustanowić granicę?? a co do serduszkowania :-(załamka totalna jakoś wczoraj nie wyszło buuuuu ale zaraz idziemy to naprawić może jeszcze to coś pomoże :tak:

Katy tak czytałam to ale ja używam teraz z tą buźką więc to jest troche inaczej ale tak czy siak test wyszedł wiarygodny bo robiłam go w 16dc i owulacja chyba była wczoraj czyli w 18dc wychodzi z tego że pokazał prawidłowo :)
całuje was mocno

Ostatnia edycja:
Do góry