reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Pa Jane to ja tez uciekam bo nie mam z kim siedziec :-( a i moj m wrocil wiec ide sie myc :-D

Hejka dziewczynki ja właśnie wróciłam od znajomych i mamy ok 15 cm śniegu :-D:tak::tak: Dobranoc

KatyB dziękuję za pomoc :) Robiłam testy dzień po dniu, wiec to pewnie dlatego, dzisiejszy test jest już lepszy, kreska jest bardziej widoczna , jutro idę na bete.

Jeszcze raz dzięki.:-)

reklama
witam kochane
fajne te mabelki wstawiacie , ale u mnie na razie nie mam co planować , u Jasia są meble ale jak bedzie laleczka to ona nie bedzie miec,:-( chyba ze coś sie wymysli , ale co sobie można zaplanować w 1 pokoju dla dzieci, żałuję bardzo ze nie kupiliśmy mieszkania z 3 pokojami tylko z 2 :( no ale nic, zawsze można sprzedać to i kupić wieksze :)

Ja bym chciała teraz bez względu na to czy bedzie synek czy córa miec łózeczko z baldachimem

* 17el - LOZECZKO Z SZUFLADA MATERAC POSCIEL SERCA (2061462880) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tyle ze łożeczko takie

Klupś Łóżeczko SAFARI ŻYRAFA lub MIŚ 2 kol szulada (2074640484) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to jasne !!

Mężowi sie podoba wiec napewno to bedzie :) ojjj juz sie nie mogę doczekać tego kupowania :)

Idę robić mielone, rosołek wstawiony, dzieci nakarmione tylko mój książę jeszcze śpi, ale niech śpi bo jutro do pracy juz jedzie :-( i znów bedzie smutno :(

MIłego dnia :)

Do góry